Connect with us
Românii au talent se poate vedea live stream online. Sezonul 11 este live video

Românii au talent

Românii au talent se poate vedea live stream online. Sezonul 11 este live video

Românii au talent revine de vineri 5 februarie la Pro TV și în premieră va avea două ediții pe săptămână. Lunea după Știrile Pro TV va fi difuzat un al episod din sezonul 11. Emisiunea se vede la Pro TV, dar și pe platformele de live stream online.

Românii au talent live stream online și live video Pro TV

Emisiunea Românii au talent poate fi văzută live stream online gratuit pe siteul www.protvplus.ro. Dar aceasta nu este singura platformă unde poți vedea show-ul TV. Operatorii de Cablu TV și telefonie au aplicații și site-uri unde transmit live video canalul Pro TV și poți vedea pe smartphone (telefon) sau caculator emisiunea de talente.

Începem cu abonații Digi Romania / Rcs Rds care are la dispoziție două platforme. Una ce poate fi instalată pe telefoanele mobile Digionline și alta site-ul www.digionline.ro, unde cu ajutorul datelor de conectare în contul DIGI vă puteți uita vineri și luni la Românii au talent.

Românii au talent live stream online și live video Pro TV

Românii au talent live stream online și live video Pro TV

Live Stream Online și live video și pentru clienții Vodafone mobil și Fix – fostul UPC. Daca sunteți abonați sau chiar pe cartela la Vodafone, aveți la dispoziție aplicația Vodafone TV, care poate fi înstalată din App Store sau Magazin Play. Cei care sunt abonați la UPC / actual Vodafone Fix se pot uita la Românii au talent pe site-ul horizon.tv.

Nici abonații Orange nu rămân fară posibilitatea de a vedea Românii au talent online și live stream online, canalul Pro TV este transmis pe platforma Orange TV ce se instalează din App Store sau Google Play.

Cei de la Telekom România oferă acces la site-ul telekomtv.ro și aplicația mobilă Telekom TV.

Emisiunea se poate înregistra cu decodorul

Dacă nu aveți timp să urmăriți emisiunea ea poate Românii au talent poate fi văzut înregistrată pe site-ul protvplus.ro sau să vă programați decodoarele UPC / Telekom și Vodafone TV să înregistreze programul Pro TV și așa vă puteți uita când doriți.

Jurații emisiunii de anul acesta sunt: Andra, Alexandra Dinu, Florin Călinescu și Mihai Petre.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Lista localităților în care se deschid școlile de luni 8 februarie 2021 - Stiri Incurajari 24/7

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top