Connect with us
Românii au talent- Golden Buzz-ul care a creat controverse

Românii au talent

Românii au talent- Golden Buzz-ul care a creat controverse

Cel de-al zecelea și ultimul Golden Buzz din acest sezon de la Românii au talent a fost obținut de Siena Vușcan. Copila, îmbrăcată  în uniforma de luptă a armatei chineze, a impresionat atât publicul, cât și pe cei patru jurați. Andra a decis să o trimită pe Siena direct în semifinală, iar Călinescu a mărturisit că ar fi vrut să apese el butonul galben chiar din primele secunde, dar a așteptat până la finalul numărului.

„Vine o cometă, un meteorit din Cosmos, te plesnește și gata! Atâta lumină, atât talent, atâta sinceritate, în tot ce făcea. Este genială ca ființă!”, a declarat juratul impresionat.

Internauții, nemulțumiți de alegerea juriului

Discuțiile contradictorii nu au ezitat să apară. Unii dintre cei care au urmărit numărul fetei au fost cu adevărat impresionați de inocența și dezinvoltura fetei, pe care au catalogat-o precum „un geniu”, iar alții au criticat-o aspru, pe motiv că nu văd la ea un talent real, în comparație cu alți participanți care nu ar fi primit aprecierea meritată din partea juriului.

„Acest stil de muzica, este exact corona pentru urechile mele! Ce talent vedeți voi aici?! Câți copii talentați au trecut pe scena asta și nu au fost la fel de apreciați?! Eu cred că e ceva blat la mijloc!”, a declarat un utilizator.

În timp ce un alt utilizator susține că „e ceva nelalocul lui, ceva ciudat cu aceasta fetiță, care vine imbrăcată în uniforma chinezească” , altcineva își arată aprecierea față de apariția fetei, care a venit ca un „înger” în această perioadă de criză a României.

„În aceste momente triste a venit un înger să ne lumineze puțin sufletele, felicitări copil minunat, felicitări și părinților tăi!”

Siena s-a născut în Statele Unite ale Americii, a locuit cinci ani în China alături de familia sa, vorbește atât engleză și chineză, cât și limba română.  Copila de 10 ani are deja un palmares bogat- a participat la emisiuni chinezești cunoscute în China, unde s-a bucurat de un adevărat succes; ulterior, a jucat în două filme artistice și un serial, filmează și pentru diverse reclame. Copila muncește din greu pentru a fi din ce în ce mai bună și face canto de patru ori pe săptămână.

 

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top