Connect with us
Scrisoare șocantă primită de o concurentă în casa Mireasa. Ce i-a spus Simona Gherghe

TV

Scrisoare șocantă primită de o concurentă în casa Mireasa. Ce i-a spus Simona Gherghe

O concurentă din casa Mireasa a primit, din partea fanilor emisiunii, o scrisoare care a pus-o pe gânduri. Scrisoarea i-a fost înmânată în timpul emisiunii de ieri, 19 octombrie, în direct. Simona Gherghe, la fel ca și toți cei din casă, au rămas fără cuvinte, dar au încurajat-o și i-au spus că emisiunea este un test pentru relația lor.

Ce era în acea scrisoare?

Concurenta Mădălina, din casa Mireasa, de la Antena 1, a primit în timpul emisiei, în direct, o scrisoare de la așa zisele susținătoare din afara emisiunii. Scrisoarea a fost însoțită de un frumos buchet de flori.

Deși era bucuroasă inițial, imediat cum a început să citească, s-a blocat. Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii Mireasa a încurajat-o să continue, ceea ce a și făcut. Din rândurile scrisorii reieșea că iubitul Mădălinei, Radu ar avea niște datorii afară, pe care ar intenționa să le achite cu banii din emisiune, acesta fiind și motivul pentru care s-a înscris în show-ul matrimonial.

Fanii Mădălinei i-au transmis că se tem că ea va suferi după ce Radu va obține premiul și își va atinge scopul, separat de relația lor.

Din cauza acestei scrisori, cei doi concurenți și-au pus problema să plece acasă, să iasă din această competiție.

Cea mai afectată dintre toți a fost mama lui Radu, viitoarea posibilă soacră a Mădălinei. Ea a spus că lumea este foarte rea, și că Radu are un credit, așa cum au mulți oameni din țara asta.

Și Simona Gherghe i-a incurajat să înțeleagă că oamenii din afara emisiunii au dreptul să-și dea cu părerea și că acesta nu este un capăt de lume.

Nici prietenele Mădălinei, Cătălina și Ștefania nu au lăsat-o să se consume cu acest subiect, și i-au spus că nu văd nimic grav în acea scrisoare.

Pe de altă parte, concurenta, care a declarat că este îndrăgostită de Radu și că vrea să continue relația cu el, în afara competiției, spune că are o singură temere. Mădălina nu știe cum vede mama ei din Italia toată această poveste, și vrea să știe că ea nu este afectată de gurile rele.

Emisiunea Mireasa, produsă și difuzată de Antena 1, este prezentată de către Simona Gherghe.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top