Connect with us
Survivor România live stream 20 februarie 2021 live stream

TV

Survivor România live stream 20 februarie 2021 live video. Simona de la Faimoși a fost nominalizată

Survivor România live stream 29 februarie 2021 live video poate fi urmărit și live stream online și live video pe mai multe platforme. Sunt mai multe platforme care difuzează Kanal D în mod gratuit, și multe dintre ele funcționează și pentru românii din străinătate.

La consiliul de sâmbătă seară, Faimoșii au fost nevoiți să facă, din nou, o alegere, pentru nominalizarea la eliminare. Sebi care a fost votat și la primul consiliu de foarte mulți dintre coechipierii săi, și către Simona Hapciuc, care este o concurentă foarte bună, dar care a avut probleme de sănătate în ultima perioadă.

Simona a fost cea nomninalizată, alături xe Roxana Nemeș, care fusese nominalizată vineri.

„Da, mă așteptam, deoarece știam persoanele care mă vor vota, unele dintre ele nu mi-au spus, pentru că așa cum au spus și colegii mei nu există suficientă coloană vertebrală, unii dintre ei au venit și și-au cerut scuze pentru vot, știam că vor fi exact 6 voturi, am știut persoanele care mă vor vota. Și ce pot să spun, aseară când am mers la somn, m-am rugat, în fiecare seară îmi spun rugăciunea, aseară l-am rugat pe Dumnezeu că dacă el consideră că este nevoie de mine aici, că pot să duc lupta mai departe să mă țină, dar dacă copilului meu îi este atât de dor de mine, încât nu mai poate și dacă trebuie să mă întorc acasă să-mi fac datoria de mamă mai presus de a continua această luptă, atunci să mă trimită acasă.”, a spus Simona Hapciuc la consiliul de nominalizare

Jador s-a rănit la proba pentru iumunitate

Jocul de imunitate Survivor România din această seară va salva o echipă de la nomilaizare. Concurenții se luptă în nămol. Pe traseu Jador a suferit o s-a lovit puternic, însă asta nu l-a oprit din a duce proba la bun sfârșit.

Faimosul s-a târât pe coate și a încercat să până la capăt, ba chiar a câștigat, aducând echipei un punct. După lupta lui Jador, scorul a ajuns la 4-5 pentru Războinici, Faimosul propulsând echipa mai aproape de scorul albaștrilor.

”Îl doare spatele.”, i-a pus Majda medicului.

Se pare că Faimosul a suferit o lovitură în timpul în care s-a târât prin nămol care i-a provocat dureri intercostale. Medicul i-a acordat primul ajutor și l-a ajuta să se repună pe picioare.

”De acolo, din nămolul ăla, de când am intrat, mă înțepa rău.”, i-a spus Jador doctorului.

Lovitura suferită de Jador pe traseu la obstacolul cu nămol nu a fost gravă, Faimosul a putut reveni pe traseu cu acordul medicului, nefiind o accidentare puternică.

Video pe Kanal D.
Scandal uriaș vineri seară la Survivor, iar sâmbătă continuă discuțiile!

„Termină mai repede că te-am lăsat prea mult să vorbești prost! A fost o seară în care m-ai făcut căminist. Dacă îți permiți să mă tragi pe mine de urechi vreodată! Babă cloanță, cotoranță, că-ți mai zic o dată.

Dacă tu îmi spui mie că ți-am furat mâncarea, îți mai spun o dată, aruncă-te în foc! Sari în foc în… Dacă tu îți permiți să îmi spui mie că ți-am furat mâncarea și o fura Alexandra Stan, că a recunoscut când a plecat că ți-a furat-o…”, i-a spus Zanni colegei sale, Elena Marin, vineri seara.

La auzul acestor vorbe, Cătălin Moroșanu a explodat, aruncând vorbe grele!

„Astăzi au căzut măștile, am văzut cu adevărat cine este acest Zannidache. Nu am ce să îi reproșez pe parte sportivă, este un om care a adus foarte multe puncte, dar pe parte umană și a ceea ce este el, este o persoană de cea mai joasă speță.

Nu poți să jignești o femeie, să o faci cotoroanță, să o faci în toate felurile în condițiile în care a realizat ceva în viața ei. Vine el, un copilaș de 24 de ani, care nu a făcut nimic în viața lui în afară de faptul că și-a făcut tatuaje și e cool chipurile.

Eu am experiență de viață și vă spun, astfel de oameni nu o să reușească în viață. Zanni e un caracter de doi lei. (…) O să votez pe cineva care strică tot vibe-ul grupului și tot ceea ce am construit noi până acum”, a spus Faimosul Cătălin Moroșanu.

Urmărește Survivor live video, ediția din 20 februarie 2021

Ediția Survivor România de sâmbătă, 20 februarie 2021, poate fi urmărită pe siteul Kanal D în secțiunea Live, unde este Survivor Live Stream. Dacă sunt prea mulți utilizatori și siteul se blochează, mai ai câteva variante unde poți urmări emisiunea live Survivor 2021.

Una dintre aceste variante este Digi România care pune la dispoziție platforma digionline.ro, unde te autentifici folosind codul de client de pe factură. Odată intrat vei găsi emisiunea Survivor live stream pe Kanal D.

Survivor România – sezonul 2, live stream online pe telefonul mobil/smartphone

Ediția Survivor România din 20 februarie 2021 poate fi urmărită direct de pe telefonul mobil, prin intermediul aplicațiilor live stream video Kanal D. Există aplicația Vodafone TV, Orange TV și aplicația Live TV de la Focus Sat. Fiecare dintre ele poate fi descărcată din Magazin Play sau App Store.

Roxana Nemeș – propusă spre eliminare

În ediția de vineri, 19 februarie 2021, a avut loc prima nominalizare a săptămânii. Faimoșii au fost cei care au pierdut jocul de imunitate al săptămânii, iar Roxana Nemeș a fost propunerea pentru eliminare.

Voturile au fost foarte strânse între doi concurenți: Sebi și Roxana Nemeș. Sebi este unul dintre cei mai noi concurenți de la Survivor România 2021, dar și cel care a pus bazele noii alianțe din echipa Faimoșilor. El a fost votat într-un număr mare de coechiperii săi, aceștia considerând că este cel care creează tensiuni în Tabăra Faimoșilor.

În seara aceasta, de la ora 20.30 are loc o nouă ediție Survivor România 2021. Se anunță o seară tensionată. Cel puțin în echipa Faimoșilor, tensiunile au atins cote maxime. Nimeni nu se mai înțelege cu nimeni, se jignesc și nu se mai susțin nici în timpul jocurilor.

Nici la Războinici nu e liniște. Au reușit să câștige un joc după patru lupte consecutive pierdute în favoarea Faimoșilor. Alin Sălăjan a plecat acasă, din cauza unor probleme medicale, deși era unul dintre concurenții care au adus echipei cele mai multe puncte.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top