Cine ajunge în finala Survivor 2021. Daniel Pavel: „E un tip la care ne vom uita multe săptămâni”

03.02.2021
Cine ajunge în finala Survivor 2021. Daniel Pavel: „E un tip la care ne vom uita multe săptămâni”

Finala Survivor 2021 va avea loc peste câteva luni, însă prezentatorul show-ului a dat puțin din casă cu privire la unul dintre finaliști. Într-un interviu recent, Daniel Pavel a vorbit despre reality show și despre concurenții din sezonul cu numărul 2.

Cine ajunge în finala Survivor 2021

Unul dintre concurenții care ajunge în finala Survivor 2021 ar putea fi Zannidache. Cel puțin asta putem deduce din declarațiile pe care le-a făcut prezentatorul emisiunii. Daniel Pavel a spus că Zanni este un tip la care ne vom uita multe săptămâni de Survivor de acum înainte.

„Zanni e acolo, să rămână! Zanni e de urmărit”, a spus prezentatorul Survivor 2021.

Cine ajunge în finala Survivor 2021. Daniel Pavel: „E un tip la care ne vom uita multe săptămâni”

Daniel Pavel a apreciat evoluția concurentului de la Faimoși, spunând că își dă tot interesul, se pregătește fizic înainte de probe, deși este foarte slab și sunt zile în care nu mănâncă nimic.

Prezentatorul nu s-a sfiit să spună că îl vede pe Zannidache în marea finală a Survivor România 2021, pentru că are toate calitățile necesare pentru a ajunge acolo. El a precizat că tânărul este carismatic, știe să se facă plăcut, și în același timp de descurcă remarcabil și pe trasee.

Eliminarea lui Costi Ioniță de la Survivor 2021 – cel mai emoționant moment

Prezentatorul show-ului de televiziune Survivor – sezonul 2 a declarat că cel mai emoționant moment din concurs a fost, până acum, eliminarea lui Costi Ioniță. Daniel Pavel a spus că avea așteptări mai mari de la artist, în sensul că spera că se va implica mai mult atât în tabără, cât și pe traseu. Nu a fost așa, iar Costi Ioniță a fost propus de colegii săi spre eliminarea din concurs. De altfel, la un moment dat, producătorul muzical a spus că nu este atașat în niciun fel de această emisiune și că trăiește clipa.

În emisiunea Ștafeta mixtă, de pe Youtube, Daniel Pavel a spus că s-a atașat de concurenți, dar că nu lasă se se vadă asta.

„Mă atașez de concurenți, dar nu las să se vadă asta. Am ales să zâmbim, să nu mai avem fața aia… Dacă Jador vrea să alerge cu ananasul, lasă-l să alerge cu ananasul, dacă Alexandra Stan vrea să spună o prostioară, lasă-o să spună o prostioară”, a declarat Daniel Pavel.

Survivor România 2021 este difuzat pe Kanal D, de joi până duminică, seara de la ora 20.00.