Connect with us
Viorel a ridicat mâna la Vulpița chiar în culisele Acces Direct. Mărturii cutremurătoare

TV

Viorel a ridicat mâna la Vulpița chiar în culisele Acces Direct. Mărturii cutremurătoare

Viorel și Veronica Stegaru au devenit cunoscuți de întreaga țară în doar câteva luni, iar scandalul momentului i-a adus în centrul atenției mai mutl decât niciodată. După ce Emily Burghelea a mărturisit în direct că Viorel o agresează pe soția sa, totul s-a schimbat la Antena 1. Mirela Vaida a pus-o pe âvulpița chiar și la detectorul de minciuni, în speranța că va liniști situația. Din păcate pentru ea însă, apar tot mai multe mărturii groaznice despre ce se întâmplă între cei doi soți.

Viorel a ridicat mâna la Vulpița chiar în culisele Acces Direct. Mărturii cutremurătoare

Potrivit cancan.ro, tot mai multe persoane încep să povestească ce se întâmplă cu adevărat în culisele Acces Direct. Se pare că Viorel este într-adevăr foarte agresiv cu Veronica, iar acest comportament este confirmat încă o dată de un martor care a văzut totul înainte de o emisiune.

Sursele cancan susțin că Vulpița este agresată în permanență de Viorel, însă nu are nicio altă opțiunea și îi este greu să se desprindă de el. Atât timp cât cei doi vor face rating la tv, vor rămâne împreună în apartamentul pus la dispoziție de Antena 1. Situația va deveni mai grea pentru Veronica când telenovela nu va mai face audiență și astfel va fi nevoită să plece din nou la Blăgești alături de Viorel.

Martorul care a povestit toată întâmplarea din culise susține că Veronica a intrat de multe ori plângând la machiaj, pentru că viorel ridicase mâna la ea chiar înainte să intre în direct. Deși nu a avut curaj să o lovească chiar de față cu staff-ul emisiunii, Viorel are un comporament foarte urât vis a vis de soția lui și toată lumea de la Acces Direct știe acest lucru,d ar tace de dragul ratingului.

„Veronica a fost mereu agresată de Viorel. O spun și vecinii ei, am văzut și noi, la Acces Direct. Într-o zi, Viorel s-a enervat atât de tare pe ea încât a ridicat mâna și a vrut să o lovească în camera de protocol. Veronica a intrat plângând la machiaj și a șocat fetele de acolo, care nu știau cum să o consoleze și cum să o ajute. Ea nu are unde să se ducă, este o marionetă. Cei din emisiune o țin acolo, în apartamentul în care stă cu Viorel.

Atâta timp cât le va merge audiența, cei doi vor continua să fie pe post. Păcat de ea, chiar este o victimă în toată povestea aceasta. L-a înșelat pe Viorel de multe ori, a sperat și ea că găsește un bărbat care să nu o bată. El profită de chestia asta, atunci când o bate îi spune că așa merită, că a făcut destule. Are un comportament animalic, pe care toată lumea îl ascunde”, au mai declarat sursele noastre, în exclusivitate.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top