Connect with us
Viorel îl atacă pe Rafaelo: „Dacă nu eram noi...”

TV

Viorel îl atacă pe Rafaelo: „Dacă nu eram noi…”

Un nou scandal stă să izbucnească la Acces Direct! După ce a ajuns suficient de cunoscut, Vorel și-a luat lumea în cap și îl atacă pe Rafaelo. Soțul Vulpiței îl acuză pe cântăreț că se folosește de faima sa și de faptul că el și soția lui sunt niște personaje foarte cunoscute în România.

Viorel îl atacă pe Rafaelo: „Dacă nu eram noi…”

Viorel, soțul Veronicăi din Blagești, și-a făcut mare curaj și l-a luat la rost pe cântărețul Rafaelo, cel care a ajutat-o pe Veronica să ajungă pe culmile succesului. Acesta nu a mai ținut cont de nimic și l-a făcut praf pe artist, considerând că se folosește de faima pe care el și soția Vulpița au câștigat-o în ultimele luni.

Se pare că Viorel a uitat de unde a plecat și nu mai ține cont de nimeni și de nimic. Se crede o mare vedetă și îi atacă pe toți cei din din jurul lui. Recent el s-a enervat crunt pe Rafaelo și i-a aruncat vorbe aspre.  Melodia pe care Rafaelo și Vulpița au scoso recent a rupt toate topurile și este extrem de apreciat. Acest lucru l-a supărat tare pe soțul Vulpiței, care nu s-a mai putut controla în direct.

„Dacă nu era Vulpița cu prima piesă, eu cu a doua piesă și apoi iar Vulpița cu a treia piesă, nu știa nimeni de individul ăsta”,a izbucnit Viorel, după ultima melodie lansată de Rafaelo și Vulpița.

Recent familia Stegaru a fost protagonista unui scandal de proporții. Asistenta tv Emily Burghelea a făcut dezvăluiri incendiare despre adevărata relație dintre cei doi soți. Se pare că Vulpița este bătută în mod constant de către Viorel, deși aceasta nu vrea să recunoască nici în ruptul capului. Situația a degenerat chiar în direct la Acces direct, când asistenta tv a Mirelei Vaida a dat totul în vileag.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

2 Comments

2 Comments

  1. Adrian

    2020-06-23T19:07:21+03:00 at 19:07

    In scurt timp se va termina cu circarii astia analfabeti la care se uita incultii. Treaba asta e ca o basina care iese cu zgomot si se termina rasuflata,asa o sa fie si cu microbii de taranoi. Huuuuuuo

  2. ANA VASILE

    2020-06-23T15:37:06+03:00 at 15:37

    CHIAR O CREDETI PE PROSTANACA CU BUCILE DE CUR LA BUZE? LUA O POALA DE BANI PT UN MINUT CIND ANUNTA SPONSORII IN REST NE ARATA CURUL SEARA DE SEARA…HUOOOOOOOO PANARAMA SI TACI DRACU DIN GURA CA AI CISTIGAT 3000 DE EURO DE POMANAAAAAAAAAAAA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top