Connect with us
Reporterul Acces Direct „Emily nu și-a dat demisia. Iar Vulpița n-a fost bătută de Viorel”

Știri

Reporterul Acces Direct „Emily nu și-a dat demisia. Iar Vulpița n-a fost bătută de Viorel”

Emily și-a dat demisia de la Acces Direct imediat după finalul emisiunii de astăzi. La scurt timp după emisiune Emily a făcut un live în care a susținut că Veronica este snopită în bătaie de Viorel, iar Acces Direct ignoră asta pentru audiență. Radu Rotaru, unul din reporterii emisiunii a făcut un live pe un grup în care a spus partea lui de adevăr.

Emily dată afară? Veronica Bătută de Viorel?

Radu Rotaru a intrat în direct pe contul său personal în care a vorbit despre situația de la Acces Direct. Acesta susține că Veronica nu a fost bătută de Viorel niciodată, iar el în calitate de prieten al familiei Stegaru n-ar fi permis așa ceva. Radu Rotaru susține că Emily vrea să pară un înger.

Citește și: Mirela Vaida a reacționat după dezvăluirile lui Emily Burghelea

Partea din emisiune în care Emily a dezvăluit ce face Viorel cu Vulpița și faptul că aceasta este bătută de Viorel și că a văzut vânătăile, a fost stearsă din înregistrarea emisiunii.

Citește și: Vulpița, bătută de Viorel?! Emily Burghelea face dezvăluiri cutremurătoare

Radu Rotaru susține că mâine la Acces Direct se va spune adevărul, acesta nu susține deloc punctul de vedere al lui Emily.

Veronica n-a fost bătută de Viorel

Telenovela lansată de „Acces Direct” continuă. Astăzi asistenta Mirelei Vaida și-a dat demisia imediat după ce a încercat să dezvăluie în direct faptul că Viorel o bate pe Veronica. Mirela Vaida i-a taiat imediat intervenția și a încheiat emisiunea.

Momentul a fot șters de pe înregistrarea emisiunii de pe Antena Play,  Radu Rotaru susținunând că nu merită să fie văzut acest lucru de telespectatori.

Citește și: Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct și aduce acuzații grave

Cei care au urmărit live-ul emisiunii l-au acuzat pe reporterul Radu Rotaru că este pus de producătorii emisiunii să sară în apărarea producției. Acesta susține că nu a fost pus de nimeni să facă asta pe contul său personal și dacă era pus de producători să facă asta, o facea pe contul personal.

Radu Rotaru: Emily Burghelea n-a avut demnitate față de noi VIDEO

Radu Rotaru o acuză indirect pe Emily Burghelea că vrea să-și faca capital de imagine.

Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct. Veronica Bătută de Viorel?

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. ALEXA

    2020-06-16T00:17:04+03:00 at 0:17

    o panarama de emisiune!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top