Connect with us
ULTIMA ORĂ Cântăreața Alexandra Stan a făcut accident de mașină, în București

Știri

ULTIMA ORĂ Cântăreața Alexandra Stan a făcut accident de mașină, în București

Cântăreața Alexandra Stan a fost implicată într-un accident rutier, produs în urmă cu puțin timp în București. Conform România TV, artista nu ar fi acordat prioritate unui taximetrist.

În taxi se afla o femeie care a fost rănită în urma impactului. La fața locului a ajuns un echipaj medical, care i-a acordat primele îngrijiri.

O anchetă a fost deschisă în acest caz.

Stire in curs de actualizare.

Marcel Prodan, condamnat la șapte luni de închisoare pentru că a bătut-o pe Alexandra Stan

Marcel Prodan, fostul impresar al cântăreței Alexandra Stan a fost condamnat la șapte luni de închisoare cu suspendare, pentru bătaia pe care i-a aplicat-o acesteia în iunie 2013. El va plăti și 25.000 de euro, daune morale.

Magistrații Curții de Apel Constanța l-au condamnat pe Marcel Prodan la șapte luni de închisoare pentru loviri și ale violențe. Aceștia au suspendat condiționat executarea pedepsei cu închisoare. De asemenea, instanța a decis majorarea daunelor morale, de la 10.000, la 25.000 de euro. Decizia este definitivă.

Marcel Prodan a mai fost obligat la plata sumei de 3.000 de lei cheltuieli de judecată către Alexandra Stan și a sumei de 300 de lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat.

Pe 15 iunie 2013, Alexandra Stan a fost internată în spital cu echimoze, după ce a fost bătută de Marcel Prodan. Cei doi au fost găsiți pe marginea unui drum de un echipaj al Poliției Rutiere, care a transportat-o pe cântăreață la spitalul din Constanța. Alexandra Stan a fost tratată pentru lovituri la Unitatea de Primiri Urgenţe, după care a fost lăsată să plece acasă.

Alexandra Stan a fost bătută crunt de fostul impresar, în iunie 2013

Ulterior, cântăreața s-a internat în Spitalul din Medgidia. acolo, pe lângă investigațiile clinice, Alexandra Stan a mers la ședințe de consiliere psihologică.

Iată ce spunea Alexandra Stan despre incident, în iunie 2013.

”A început să tragă de mine. A început să mă bată. Am căzut pe jos şi am leşinat. M-am trezit după două ore. Eram pe canapea, învelită, ca şi cum adormisem. M-a luat, m-a urcat în maşină cu forţa, a vrut să mă ducă acasă la ai mei, în Valu lui Traian. A luat-o pe Tomis. În faţă la Grand a oprit maşina în parcare, m-a sos din maşină, m-a aruncat pe stradă, mi-a dat cu piciorul în geantă, mi-a dat cu picioarele în spate, m-a lovit în rinichi. Eu am un singur rinichi.

Când a văzut că se apropie lume, m-a luat şi m-a băgat din nou în maşină. Înspre Valu a început să mă bată de-a binelea, palme şi pumni peste faţă. Atunci am vrut să ies din mers. Am deschis uşa. El a oprit şi eu am vrut să fug. M-am dus pe mijlocul străzii, am făcut cu mâna la o maşină.

Citește și: Un nou cuplu in showbiz. Cu cine se iubeste Alexandra Stan

A oprit un cetăţean, care probabil era de altă naţionalitate, pentru că nu vorbea limba română, a vrut să mă ajute. M-a dus pe marginea drumului. Şi atunci a venit el din nou. A început să tragă de mine. Atunci a trecut o maşină de Poliţie Rutieră, care venea de la Valu. Au oprit, ne-au legitimat, ne-au luat actele şi m-au dus pe mine la Urgenţă” a povestit artista.

 

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top