Connect with us

Știri

Un asteorid se va apropia ”destul de mult” de Pământ pe 17 decembrie

Asteroidul, numit 3200 Phaethon, se va apropia ”destul de mult” de Pământ pe 17 decembrie, avertizează specialiștii ruși, potrivit Dailymail.

Obiectul imens a fost numit după zeul grecesc Phaeton, care, potrivit legendei, aproape a distrus Pământul.

Experții de la Universitatea Federală Baltică Immanuel Kant din Konigsberg, Rusia, au publicat un videoclip cu traiectoria lui Phaethon. Obiectul, pe care NASA l-a descris anterior ca fiind un “asteroid destul de periculos”, va trece pe lângă Pământ la o distanță de 10,3 kilometri.

Cu o lățime de 5 km, asteroidul este aproximativ jumătate din dimensiunea asteroidului Chicxulub, care a dus la dispariția dinozaurilor.

Citeşte şi Raed Arafat, declaraţie OFICIALĂ despre moartea Stelei Popescu

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a detaliat intervenția care a avut loc la domiciliul Stelei Popescu.

Arafat spune că decesul a survenit cu mult timp înainte. Prima ambulanță a ajuns la domiciliul Stelei Popescu la ora 15:40.

„Apelul la 112 a fost primit la ora 15:32. Au fost trimise două mașini: una de prim ajutor și una de terapie intensivă de la spitalul Floreasca, ce a ajuns prima în aproximativ opt minute de la apel. Din păcate, colegii de pe mașina respectivă nu au avut ce face. Decesul survenise cu mult timp înainte. A fost anunțată poliția și constatat decesul”, a explicat Raed Arafat.

Citeşte şi Ce au descoperit medicii SMURD la locul decesului Stelei Popescu

Stela Popescu a murit în data joi, 23 noiembrie 2017. Informația a fost confirmată și de viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu, dar și de reprezentanții SMURD.

„Un echipaj de-al nostru a fost la domiciliul dumneaei, în jurul orei 15.50 şi a găsit-o fără semne vitale“, a declarat doctorul Bogdan Opriţa, conform celor de la Adevărul.

Și Aurelian Bădulescu, viceprimar al municipiului București, a confirmat această informație tristă. Vecinii au sunat la 112 pentru că actrița nu răspundea la ușă și s-au gândit că s-a întâmplat ceva rău.

Conform informațiilor disponibile până acum în presă, se pare că actrița a fost găsită fără suflare în propria locuință. Se pare că actrița nu s-ar fi simțit bine în ultimele zile. Ea urma să împlinească 82 de ani în luna decembrie.

În vară, Stela Popescu a mărturisit că suferă de diabet și era nevoită să ia niște medicamente “jumătate de oră pe zi”

Stela Popescu (n. 21 decembrie 1935, s. Slobozia-Hodorogea, Orhei, Basarabia) a fost o actriţă română de teatru, film şi televiziune. A realizat cupluri celebre alături de Ştefan Bănică şi Alexandru Arşinel. Stela Popescu, Doamna Teatrului de Revistă a reuşit să se menţină în topul celor mai iubiţi actori ai scenei româneşti timp de bine de jumătate de veac.

Citeşte şi Stela Popescu a murit! Cine îi va moşteni toată averea

Marea actriță a încetat din viață la vârsta de 80 de ani. Artista a fost găsită moartă în curtea casei din București, după ce ar fi căzut pe stradă.

Stela Popescu nu a vorbit de prea multe ori despre familia ei, iar cea mai mare curiozitate a publicului a fost nu doar ce avere a strans artista, ci mai ales cine o va mosteni!

Doamna teatrului romanesc, Stela Popescu, a facut de multe ori confesiuni uluitoare despre trecutul ei, cat si despre relatia cu iubire vietii ei, regretatul regizor Puiu Maximilian, pe care l-a considerat sufletul ei pereche.

Artista a ocolit de cele mai multe ori sa vorbeasca despre decizia pe care a luat-o atunci cand s-a hotarat sa nu aduca pe lume copii, desi a fost casatorita atatia ani. A spus doar ca nu a fost in totalitate decizia ei, ci si a regretatului sot care a avut un cuvant de spus.

Citeşte şi Raed Arafat, declaraţie OFICIALĂ despre moartea Stelei Popescu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top