Connect with us
Un barbat a fost atacat de urs in plina strada

Știri

Un barbat a fost atacat de urs pe strada, in plina zi

Un barbat a fost atacat de urs in plina strada, in municipiul Brasov. Incidentul nefericit s-a intamplat in cartierul brasovean Racadau, pe strada Calcarului, anunta purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU Brasov, capitan Ciprian Sfreja, scrie Agerpres.

La cateva minute dupa incident, o masina SMURD s-a deplasat la fata locului pentru a-i acorda primul ajutor barbatului. Barbatul atacat de urs are 60 de ani si a suferit mai multe rani, printre care una mai grava la nivelul gatului, precum si leziuni si plagi la nivelul capului, membrelor si a toracelui.

Barbatul a fost transportat in timp util la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Brasov. In ultimele doua luni, se inregistreaza al treilea atac in plina strada, in miezul zilei. Celelalte doua atacuri au avut loc in zona Bunilor, langa municipiul Sacele.

Andreea Marin a rezolvat problema maidanezilor care au atacat-o

Andreea Marin, UMILITA de OANA ZAVORANU! Ce a putut sa spuna

La Bucuresti, cainii ataca oameni

In Capitala Romaniei, oamenii sunt atacati de caini. Nu de mult, Andreea Marin a fost atacata de un maidanez in timp ce mergea cu bicicleta. Vedeta a fost muscata si a facut scandal, certandu-se cu vecinii din cauza cainelui agresiv lasat liber pe strada.

In urma cu cativa ani, un baietel a fost omorat de un caine. Cazul Ionut, lasat nesupravegheat de bunica sa, a devenit subiect national. Abia anul acesta proprietarii terenului unde Ionut a fost muscat au primit sentinta de condamnare de la judecatori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top