Connect with us
Un lucru pe care îl ai mereu în geantă a băgat-o în comă pe această femeie!

Știri

Un lucru pe care îl ai mereu în geantă a băgat-o în comă pe această femeie!

Numele ei este Joanna Catwright și este una dintre puținele femei care și-a văzut moartea cu ochii din cauza unui obiect banal dar indispensabil oricărei femei. Tânăra în vârstă de 27 de ani credea că este vorba despre o simplă răceală, însă, în realitate, aceasta făcuse șoc toxic.

8 zile a stat în comă Joanna din cauza șocului suferit, acesta declanșându-se treptat. După numai 3 zile, aceasta a respirat tot mai greu și nu mai știa nimic de ea: și-a pierdut cunoștința total și starea s-a agravat teribil de tare.

După 8 zile, Joanna s-a trezit, iar familia ei a realizat că mai avea puțin și își pierdea de tot memoria. „Cand m-am trezit din coma nu stiam ce se intampla, nu imi aminteam absolut nimic!

Cineva mi-a adus poze cu copiii mei, dar nu ii recunosteam. Am intrat in coma chiar in ziua in care am implinit 27 de ani, de aceea, cand m-am trezit, aveam camera plina de flori si de felicitari. O asistenta imi citea fiecare urare in parte, dar nu puteam sa mi-i amintesc pe cei care le-au scris”, a spus Joanna la trezirea din comă, scrie mirror.co.uk

Joanna a juns în comă din cauza unui tampon. În lume, există o întreagă dezbatere despre folosirea tampoanelor și tipurile de tampoane cele mai bune și cele mai periculoase.

Cele uzuale este posibil să conțină azbest, notează sanatatesiviata.ro. Cu toate acestea, interzicerea azbestului nu apare în nicio lege.

Oamenii de știință au făcut o legătură între tampon și cancerul cervical sau tumorile uterine. Sfaturile medicilor pentru femei este să-și aleagă cât mai atente absorbantul, și, chiar dacă este mai scump, să nu ignore faptul că își pun sănătatea în pericol alegând lucruri ieftine și de proastă calitate.

Sursa foto: kanald.ro

Sursa foto: kanald.ro

Joanna, britanica ce a ajuns în comă din cauza unui tampon

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top