Connect with us
O vedetă autohtonă a mers cu metroul în ziua CRIMEI de la stația Dristor 1

Știri

Un MARTOR al crimei de la staţia de metrou Dristor 1 rupe tăcerea

Unul dintre martorii tragediei de la staţia de metrou Dristor, jurnalista Daniela Arnăutu, a povestit, la un post de telviziune , ce s-a întâmplat. „Este incredibil că nimeni nu a intervenit şi că lumea s-a îngrămădit să filmeze cu telefoanele”, a declarat aceasta.

Ce a declarat jurnalista, martoră la crima de la metrou

„Eram în staţie. Nu era foarte aglomerat, la Dristor 1, veneam de la Dristor 2. Stăteam de vorbă cu cineva în momentul în care un grup de tineri a început să ţipe când intra metroul în staţie. Un ţipăt disperat. Vreme de 10 minute lumea a fost buluc pe victimă.

CRIMA METROU DRISTOR 1 Am sunat la ambulanţă. Vreme de 10 minute, mi s-a părut incredibil să filmezi o scenă din asta cu telefonul. Este incredibil că Metrorex nu a intervenit imediat şi că, timp de 10 minute, oamenii au stat grămadă pe victimă.”, spune jurnalista Daniela Arnăutu, cea care a fost martoră a crimei de la metrou, potrivit EVZ.

Povestea femeii suspectată de crima de la metrou. Cine este și ce le-a declarat anchetatorilor

Oamenii legii încearcă să afle motivele care au împins-o pe femeie să comită crima oribilă de la metrou. Femeia a fost audiată ore în șir și pe toată durata, ea a fost incoerentă, nefurnizându-le anchetatorilor nicio informație despre faptele comise.

Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia are probleme psihice. Ea a fost întrebată dacă a fost internată la un spital de psihiatrie, dar a negat.

Citeşte şi Cum a scăpat prima femeie de criminala de la METROU. Declaraţii halucinante despre suspectă

Ea le-a spus anchetatorilor că nu are o locuinţă şi că a dormit de mai multe ori în Gara de Nord. În plus, a declarat că în ultima perioadă a locuit la un prieten, fără a le putea indica anchetatorilor adresa acestuia. Ea a spus că nu ştie adresa, dar ştie să ajungă acolo, potrivit news.ro.

Care ar fi motivele care ar fi împins-o să comită crima

O ipoteză pe care se merge este că femeia a avut un conflict la serviciu, cu fosta ei șefă, iar din acest motiv ar fi prins ură pe femei. Nu este exclus nici ca femeia să aibă probleme psihice, anunță Libertatea.ro.

CRIMĂ METROU DRISTOR 1 Femeia nu a fost foarte cooperantă cu anchetatorii, care încă nu au reușit să afle motivele care au împins-o să comită gestu. „Eu sunt în poze. N-am făcut nimic”, a fost singura declarație pe care a făcut-o în fața anchetatorilor, au declarat surse judiciare pentru Libertatea.

Vă reamintim că pe 12 decembrie 2017, la stația de metrou Dristor, o femeia a împins o tânără pe șine. În urma impactului aceasta și-a pierdut viața. Ulterior, oamenii legii au lansat un apel disperat pentru prinderea criminalei.

Detalii complete despre cazul care a zguduit România găsiţi AICI

Femeia a fost prinsă de poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti în noaptea de marţi spre miercuri şi dusă la sediul Direcţiei Generale de Poliţie Bucureşti.

Ce spun autoritățile

Ea a fost identificată în baza imaginilor de pe camerele video din metrou. Poliţia a transmis apoi semnalmentele acesteia, cerând şi sprijinul populaţiei pentru găsirea ei, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

“Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele. Mulţumim tuturor pentru implicarea şi spiritul civic manifestat în acest caz. Vă asigurăm că fiecare mesaj al dumneavostră a fost analizat şi verificat de specialiştii instituţiei noastre”, a transmis Poliţia Capitalei, după ce femeia a fost prinsă.

CRIMĂ METROU DRISTOR 1 O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor, după ce a căzut în faţa unei garnituri de metrou, iniţial suspectându-se că a fost vorba despre o sinucidere. Poliţia Capitalei a anunţat, după câteva ore, că tânăra a fost de fapt împinsă de o altă femeie şi a făcut publice imagini cu ea.

Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp înainte, când a împins o altă tânără, dar aceasta nu a păţit nimic. Conform Poliţiei, cea care a fost prima ţinta agresiunii a făcut reclamaţie în jurul orei 20:00.

Citeşte şi VIDEO Crima la stația de metrou Dristor 1. Reacția criminalei RECIDIVISTE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top