Connect with us

Știri

Un senator din partea USR a anunțat că s-a infectat cu noul virus

Un senator din partea USR a anunțat că s-a infectat cu noul virus. Vorbim despre Florina Presadă, care a scris pe Facebook că și-a dat seama că ceva nu e în regulă, în momentul în care și-a pierdut simțul olfactiv. Ea le-a transmis și un sfat celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Senator USR infectat cu noul virus

Florina Presadă, senator USR, a anunțat că s-a infectat cu noul virus. Ea a scris pe Facebook cum a ajuns să afle că are coronavirus. Presadă a spus că totul a început cu câteva zile în care a avut dureri groaznice de cap, pe care, însă, le-a pus pe seama oboselii. În momentul în care și-a dat seamă că nu mai are simțul olfactiv, nu a mai avut niciun dubiu. Testul a arătat că s-a infectat cu noul virus.

Un senator din partea USR a anunțat că s-a infectat cu noul virus

„Suntem 28 de mii pe această pagină. Acum puteți spune că, și voi, cunoașteți pe cineva infectat cu noul coronavirus. Câteva zile cu dureri groaznice de cap. Le-am pus pe seama alegerilor interne. Dar când mi-am pierdut mirosul, nu am mai avut pe ce să dau vina”,  a anunțat pe Facebook, Florina Presadă.

Senatorul USR a ținut să le transmită oamenilor care o urmăresc pe rețelele de socializare, să se protejeze, să fie sănătoși și să iubească România cu ochii deschiși.

Bilanțul infectărilor

Conform Grupului de Comunicare Strategică, luni, 12 octombrie 2020, au fost înregistrate 2069 cazuri noi cu noul virus, în ultimele 24 de ore şi 56 de morţi. Numărul total al persoanelor infectate în România a ajuns la 157.352 de cazuri.

În același timp, 118.912 pacienți au fost declarați vindecați.

În intervalul 11.10.2020 (10:00) – 12.10.2020 (10:00) au fost raportate 56 de decese (37 bărbați și 19 femei), ale unor pacienți infectați cu noul virus, internați în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Timiș, Vaslui și București.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top