Connect with us
Un englez bolnav de cancer în fază terminală și-a petrecut ultimele luni căutând o familie adoptivă pentru fiul său de patru ani

Știri

Un tată bolnav de cancer și-a petrecut ultimile luni de viața căutând o familie adoptivă pentru fiul său

Un englez care suferea de cancer în fază terminală și-a petrecut ultimele luni din viață încercând să găsească o familie adoptivă pentru fiul său de patru ani.

Nick Rose, un englez în vârstă de 40 de ani, a pierdut marțea trecută lupta cu un cancer agresiv, care s-a răspândit rapid din oase în plămâni.

Tatăl a reușit să găsească o familie adoptivă pentru fiul de patru ani

Deși suferea îngrozitor din cauza durerilor cumplite, bărbatul și-a petrecut ultimele luni din viață încercând să găsească o familie care să aibă grijă de fiul său de patru ani, Logan. Acum, băiețelul este în grija unei familii din Toquay.

Citește și: Nota de plată i-a SCHIMBAT VIAȚA acestei femei INSARCINATE

Potrivit prietenilor lui Nick, mama copilului l-a părăsit la scut timp după naștere. Femeia care a avut grijă de Logan în ultimele luni de luptă ale lui bărbatului, a declarat că acesta și-a pus întotdeauna fiul pe primul plan, în fața suferințelor sale.

„Nimic nu era mai important ca Logan. Orice altceva era o glumă. El glumea despre orice, inclusiv despre cancer. Era un om extraordinar de bun”, a declarat un apropiat al lui Nick Rose.

„Nu a locuit aici mult timp însă toată lumea îl plăcea. Eu îl știam doar de 18 luni. La început făcea glume pentru a-i înveseli pe cei din jur însă la final era în agonie. Dar Logan era viața lui”, a mai spus acesta.

1 Comment

1 Comment

  1. claudia

    2017-01-12T19:06:13+02:00 at 19:06

    Vai de mine, ce poveste trista! Dar in rest, nu avea rude apropiate? Adica, mai bine ca rudele apropiate sau nasii copilului, sau chiar cei de nunta, cine ar avea mai multa grija? Si asa s-ar stii istoricul genetic, in caz de nevoie pentru viitor. Cata suferinta pe saracul barbat, probabil ca intr-adevar era singur pe lume 🙁 Si cat de mult trebuie sa-si fi iubit baietelul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top