Connect with us
Urania 22 – 28 februarie. Vărsătorul află că este iubit în secret

Știri

Urania horoscop pentru final de săptămână

HOROSCOP. Celebrul astrolog Urania a prezentat previziunile astrelor pentru ultimele zile ale săptămânii.

ACTUALIZARE: Horoscop Urania 16 – 22 februarie 2019. Lună plină aduce momente critice

HOROSCOP BERBEC Din 15 februarie, după ora 16.03, interes pentru chestiunile domestice; nevoia de a fi alături de rudele care au probleme. Reevaluarea unor secvențe din evoluția și formarea lor ca persoane adulte în care familia, obiceiurile, limba, religia au jucat un rol important. Curaj în abordarea unor chestiuni ce țin de viitor, de evoluția profesională sau socială a individului. Elan și determinare în abordarea unor aspecte ce țin de aspirații și conștiință, de implicarea în curente de opinie și cadre de acțiune cu statut oficial care să le permită să se pună pe sine mai bine în valoare.

HOROSCOP RAC Din 15 februarie, după ora 16.03, dialoguri despre bani. Posibile schimburi de cuvinte, de informații, de impresii sau de pretenții formulate verbal care stârnesc replici din partea celor care se află de partea unui interes opus lor, mai ales dacă la mijloc va fi vorba de partaje, moșteniri, ieșiri din indiviziune, tranzacții, despăgubiri. Provocări și împrejurări delicate, greu de gestionat în spațiul public.

HOROSCOP GEMENI Din 15 februarie, după ora 16.03, banii vor contura o chestiune de orgoliu, de mândrie sau de principiu invocat ori de câte ori se va pune problema plății muncii lor la valoarea pe care cred că o merită și în conformitate cu importanța pe care știu că o au ei înșiși, de unde și posibilele inițiative revendicative. Idei interesante, dar cu o doză prea mare de risc asumat ori exagerare nesesizată care le-ar putea dăuna prin lipsa de măsură și de adecvare la realitate.

Patru astrologi o singură concluzie, Urania, Voropchievici, Pătrășcanu, Acvaria Horoscop Săptămânal

Mai multe, pe Libertatea.

Urania astrolog. Nume Simona Vărzaru “Fac meseria asta pentru adevăr, dacă este util şi pentru cei care citesc, cu atât mai bine”, spune Urania, al cărei nume real este Simona Vărzaru. “Este un stoc uriaş de informaţii cu care trebuie să jonglezi, de conexiuni pe care trebuie să le faci, iar contrar celor crezute de mulţi oameni, aspectele astrologice nu se repetă, aşa că nu există similitudini, nici chiar în perioadele calendaristice similare. 1 aprilie din acest an nu seamănă cu 1 aprilie astral al niciunui alt an şi asta este valabil la nivel de secole şi chiar milenii”, spune Urania. Cât de importantă este experienţa profesională? “Esenţială. Nu există astrolog tânăr”, susţine Urania, care declară că mintea îi este atât de “formatată” de adevărurile astrale încât nimic nu o poate surprinde.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top