Connect with us
Victor Ponta susține că dosarul său penal a fost fabricat la Palatul Cotroceni, în timpul mandatului lui Klaus Iohannis

Știri

Victor Ponta: „Dragnea are dreptate! Și dosarul meu a fost făcut tot în Biroul Președintelui”

Victor Ponta a transmis un mesaj, pe pagina sa de socializare, în care îi dă dreptate lui Liviu Dragnea, care a declarat că dosarul său penal a fost făcut în biroul fostului președinte Traian Băsescu.

Fostul premier a precizat că și dosarul său penal a fost făcut tot în Biroul Președintelui României, însă în mandatul lui Klaus Iohannis.

”Liviu Dragnea are dreptate — chiar așa a fost cu adevărat! La fel de adevărat este faptul că și dosarul meu penal (pentru activitatea de avocat din 2007 — 2008!!!) a fost făcut tot în Biroul Președintelui României — SINGURA diferență că nu era Băsescu ci Iohannis — restul identic / Când? — imediat (o zi sau două) după ce George Maior a demisionat de la conducerea SRI! Când Băsescu sau Iohannis vorbesc despre „lupta anticorupție” și „independența justiției” la asta se referă — nu au nicio treabă și niciun respect pentru judecători și legi! Dar până la urmă se va face „Dreptate până la capăt”!”, a scris Ponta, joi, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: SRI: Florian Coldea SUSPENDAT, pus la dispoziția lui Eduard Hellvig și anchetat de o comisie specială

Ponta: ”NU Generalul Coldea a fost în birou la Băsescu/Iohannis!”

Fostul premier a precizat că nu generalul Florian Coldea a fost în biroul prezidențial, însă este posibil ca el să fi ordonat realizarea dosarelor.

”NU Generalul Coldea a fost în birou la Băsescu / Iohannis!”. ”Poate Coldea ordona (nu știu), dar altcineva executa (asta știu)!”, a mai scris fostul premier.

Serviciul Român de Informații (SRI) a anunțat că Florian Coldea, prim-adjunctul serviciului, a fost pus la dispoziția directorului Eduard Hellvig și va fi anchetat de o comisie specială a SRI.

Decizia vine în contextul dezvăluirilor făcute de Sebastian Ghiță despre relația sa cu șeful operativ al Serviciului și cu Laura Codruța Kovesi. Coldea va fi suspendat din funcție, până la lămurirea aspectelor privind eventualele încălcări ale dispozițiilor legii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top