Connect with us
Viorel Cataramă vine cu o propunere șoc: cererea de ultimă oră care răstoarnă tot

Știri

Viorel Cataramă vine cu o propunere șoc: cererea de ultimă oră care răstoarnă tot

Omul de afaceri Viorel Cataramă vine cu o nouă propunere care îl aduce în atenția presei din întreaga țară. Acesta a șocat deja o țară când a vrut să demonstreze că noul virus nu este atât de periculos și s-a dus într-un focar de infecție pentru a lua boala. Află mai multe despre noua propunere a lui Viorel Cataramă în rândurile următoare.

Viorel Cataramă vine cu o propunere șoc: cererea de ultimă oră care răstoarnă tot

Astfel, cea mai nouă veste este că Viorel Cataramă îi cere Avocatului Poporului să conteste legea privind starea de alertă la CCR. Acesta nu este de acord că românii trebuie să poarte măști și să fie verificați din punct de vedere al temperaturii în fața magazinului.

Viorel Cataramă este de părere că purtarea măștii și termoscanarea este o limitare gravă a libertăților și drepturilor fundamentale. De aceea, consideră că aceste măsuri sunt neconstituționale. Viorel Cataramă a declarat următoarele:

„Obligativitatea purtarii mastii si a termo-scanarii reprezinta o limitare grava a mai multor libertati si drepturi fundamentale! Patriotii romani ii cer Avocatului Poporului (AP) sa sesizeze CCR pentru neconstitutionalitatea Art. 13 din Legea 55/2020.

Parlamentul Romaniei, cu buna stiinta si in dispret total fata de cetateni, a delegat catre doi ministri dreptul de a suspenda libertati, desi acest lucru este interzis prin Constitutie!

Trebuie sa constatam cu tristete ca in acest moment, doar AP si CCR mai lupta pentru respectarea drepturilor cetatenilor; judecatorilor Curtii, care in unanimitate dau solutii in acest sens, ar trebui sa li se ridice statui!

Anularea libertatilor inseamna TIRANIE si SCLAVIE; patriotii vor sa traiasca in LIBERTATE si SUVERANITATE, iar pentru aceste deziderate sunt dispusi sa treaca peste frica personala si sa-si riste chiar viata pentru tara lor!”

Viorel Cataramă a încercat să se infecteze

Viorel Cataramă a încercat să se infecteze chiar și îmbrățișându-se cu ÎPS Teodosie care era infectat deja. De asemenea, omul de afaceri l-a vizitat la Constanța pe Arhiepiscopul Tomisului care îi este duhovnic. Acesta a făcut 3 teste PCR care au ieșit negative și prin intermediul cărora a dorit sa demonstreze că virusul există, dar nu este atât de periculos pe cât ne spun autoritățile.

„Am demonstrat ce era de demonstrat: virusul există, dar nu este atât de periculos, încât să justifice suprimarea libertăților și falimentarea României!

Au trecut cele 2 saptamani de cand am ales sa merg in localitatea Barbulesti sa ma autoinfectez cu Covid-19! Am efectuat 3 teste pentru COVID-19 care au indicat rezultat negativ! Lupt in continuare pentru o Romanie puternica si pentru respectarea libertatilor fundamentale!”

De când și-a exprimat dorința de a merge să se infecteze, soția lui Cataramă a luat fetița și a plecat de acasă pentru a o proteja. Adina Alberts, soția lui Cataramă a obținut de curând premiul cel mare în cadrul competiției „Lingura de lemn”.

Această competiție este un fel de „Oscar al inepţiilor emise pe tema pandemiei” organizată de Coaliţia România Sănătoasă. Această coaliție organizează un concurs cu tema „cele mai toxice şi mai stupide sfaturi de sănătate exprimate pe timp pandemie” pentru a pune în evidență cele mai inutile sau greșite sfaturi.

1 Comment

1 Comment

  1. dumy

    2020-05-27T17:39:17+03:00 at 17:39

    Viorel Catarama trebuie internat de urgenta la, Psihiatrie și ținut în cămașă de forță pana când nu debitează alte tămpenii !!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top