Connect with us
Vodafone FIX UPC probleme grave! Rețeaua de cablu a picat, internetul abia funcționează

Știri

Vodafone FIX UPC probleme grave! Rețeaua de cablu a picat, internetul abia funcționează

UPC actual Vodafone Fix a picat în București, cele mai mari probleme din capitală sunt în sectorul 3. De asemenea orașele Slobozia, Popesti Leordeni, Magurele, și alte orașe din sudul țării. UPC prin serviciul de relații clienți susține ca este o avarie tehnică care afecteaz aceste orașe și că problema tehnică va fi remediată până în ora 15.

UPDATE 15:58 –  UPC și Vodafone nu au remediat problemele de cablu și internet. Problema persista în continuare.

Vodafone Fix, fostul UPC, a picat în jumătate de țară

UPC nu funcționează în mai bine de jumătate de țară, serviciile de cablu TV din zona de Sud țării sunt afectate de o avarie tehinică, care este în curs de remediere, susțin reprezentanții companiei.

Problemele de semnal au apărut în jurul orei 11:30, când pe ecranele abonaților la Vodafone Fix UPC a apărut mesajul „Acest canal întâmpină probleme de semnal”.

Contactați de HUFF.ro, cei de la Vodafone Fix au declarat că rețeaua de cablu UPC este afectată de o avarie tehnică în București, sectorul 3, parțial și în alte zone din capitală.

De asemenea și în alte orașe cum ar fi Slobozia, Popesti Leordeni sau Magurele. Cei care au internetul fix prin cablul TV de la UPC au probleme și cu internetul.

Vodafone asigură clienții UPC (Vodafone Fix) ca problema tehnică la cablu și internet va fi remediată până în ora 15:00. Compania nu a specificat ce tip de incident tehnic este, dar după semnele date de rețeaua de cablu și internet, pare ca problema tehnică să fie una gravă, luând în considerare și timpul mare de remediere.

Sursele HUFF.ro susțin de asemenea că și internetul prin fibră optică nu funcționează în unele zone din sudul României.

Probleme tehnice la UPC internet și cablu TV, cum remediezi situația

După ora 15:00 Vodafone Fix, fostul UPC, promite că internetul și televiziunea vor fi din nou funcționale. Pentru a putea beneficia la capacitate normală de servicii, la ora 15:00 este recomandat sa scoateți din priză decodorul TV, modemul de internet și sa așteptați  30 de secunde.

Cablul TV si internetul de la UPC au picat marti 14 iulie

Cablul TV si internetul de la UPC / Vodafone Fix  au picat marti 14 iulie

Ulterior conectați înapoi la sursa de curent echipamentele și asteptați 1 minut. Dacă nu va apare pe ecran postul TV căutat și în continuare modemul afisează ledul roșu sau decodorul mesajul de eroare „UPC”. Repetați operațiunea la 15:10.

Dupa remedierea tehnica, dureaza aproximativ 30 de minute ca abonamentele sa fie provizionate corect în baza de date UPC Vodafone Fix și serviciile să fie funcționale.

Recent internetul de la UPC a picat. Tot mai multe probleme pentru rețeaua fixă Vodafone UPC, în special după preluarea acesteia de către Vodafone, remarcă unii clienți.

Este posibil ca încercarea de a uni bazele de date și de a integra sistemele UPC în cele ale Vodafone să ducă la apariția erorilor tehnice de acest gen.

Cei care doresc sa apeleze UPC o pot face la numărul de telefon: +40311000872 sau pe site-ul Vodafone.

Sunt Daniela Stoiu, am 49 de ani si sunt senior editor la HUFF.ro. Experienta mea acumulata ma ajuta sa scriu stiri din domeniile: economie, stiri interne, sociale, locale.

1 Comment

1 Comment

  1. Maria

    2020-07-14T13:48:20+03:00 at 13:48

    Sunt trei sau patru luni de cand nu am semnal pe Vodafone, nici la serviciu nici acasa, sincer m-=am saturat de serviciile acestui operator, doar bani stiu sa incaseze de la abonati, locuiesc in partea de sud a judetului Gorj, la granuta cu Doljul si Mehedintul, deci aceasta problema este de mai mult timp, nu de acum. Rusine celor de la Vodafone pentru cum isi respecta abonatii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top