Facebook adaugă o funcţie mult aşteptată la WhatsApp!

Ultimul update: joi 31 mai 2018 12:08 Data publicării: joi 31 mai 2018 12:08
Autor , în Tech

După scandalul uriaș cu Cambridge Analytica, Facebook continuă eforturile pentru îmbunătăţirea serviciilor. De data aceasta fiind vorba despre aplicația care îi aparține, WhatsApp.

Versiunea pentru Android a aplicaţiei primind o nouă funcţie Group Calls, care permite folosirea apelurilor de voce şi apeluri video pentru a discuta cu până la 4 persoane în acelaşi timp.

WhatsApp suportă de ceva timp iniţierea de apeluri video şi voce folosind conexiunea la internet a telefonului mobil, însă funcţionalitatea era limitată la convorbiri unu-la-unu.

Noua opţiune Group Call poate fi activată chiar în timpul apelului aflat în desfăşurare, invitând la discuţie şi alte persoane din agenda de contacte.

Persoanele solicitate să participe la o conversaţie Group Call vor putea vedea avatarul tuturor utilizatorilor conectaţi deja, decizând astfel dacă să accepte sau nu invitaţia.

Încă aflată la etapa de testare, funcţionalitatea este disponibilă doar pentru o parte dintre utilizatorii versiunii WhatsApp pentru Android, debutul oficial urmând aibă loc în curând.

acebook a anunţat introducerea funcţiei Group Calls pentru serviciul WhatsApp în cadrul evenimentului F8 Developer Conference organizat la începutul lunii mai 2018, alături de alte îmbunătăţiri care vizează mai buna administrare a grupurilor de chat.

Citește și: Whatsapp, o nouă schimbare majoră. Ce funcţie vor avea la dispoziţie utilizatorii

Facebook va fi interzis timp de o lună. Rețeaua nu va putea fi accesată

Decizie fără precedent. Utilizatorii rețelei de socializare Facebook se pot aștepta ca aceasta să fie interzisă timp de o lună de zile.

Ministrul comunicatiilor, Sam Basil, a declarat ca inchiderea ar permite departamentului și Institutului Național de Cercetare să efectueze cercetări suplimentare.

Cercetări care vor avea loc privind modul in care rețeaua socială a fost utilizată de utilizatori.

„Timpul va permite colectarea de informații pentru a identifica utilizatorii care se ascund în spatele conturilor false.

Utilizatorii care încarcă imagini pornografice, utilizatorii care publică informații false și înșelătoare pe Facebook pentru a fi filtrați și eliminați. Acest lucru va permite oamenilor autentici cu identități reale să folosească în mod responsabil rețeaua socială”, a spus dl Basil.

Ministrul a spus că departamentul ar putea să analizeze mai bine impactul pozitiv pe care l-ar avea asupra populației. Este vorba despre efectul avut în timpul închiderii de o lună și să cântărească impactul progresului fără sau cu utilizarea acestuia.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Știri despre:  
Comentarii