Connect with us
Black Friday 2020. Cele mai bune sfaturi pentru cumpărături

Utile

Black Friday 2020. Cele mai bune sfaturi pentru cumpărături

Black Friday 2020 este cel mai așteptat eveniment al momentului. Vinerea Neagră este aproape, iar multe dintre reduceri deja au fost anunțate. În această zi se fac achiziții care mai de care, unele foarte costisitoare, motiv pentru care este bine să ne pregătim din timp, pentru a ne asigura că facem alegerile potrivite și profităm din plin de reducerile pe care le pun la dispoziție marii retailer. Vă vom oferi mai multe sfaturi legate de cumpărăturile de Black Friday.

Black Friday 2020. Sfaturi pentru cumpărături profitabile

Dacă doriți să obțineți cu adevărat cele mai bune oferte de Black Friday, trebuie să faceți cumpărături mai inteligent ca niciodată. Trebuie să țineți cont de mai multe tactici pentru ca achizițiile voastre să fie unele cu adevărat profitabile.

Astfel, decideți în ce magazine veți cumpăra anul acesta. Vizitați fiecare site web și înscrieți-vă pentru buletine informative prin e-mail. Este important să faceți acest lucru cu câteva zile înainte de marele eveniment, pentru a putea compara bine prețurile, care diferă de la un magazin la altul.

Faceți-vă o listă de cumpărături, în funcție de importanța acestora. Astfel, când se dă startul ofertelor, veți ști în ce direcție să mergeți și cu ce să începeți. La început, mergeți mai întâi la acel departament pentru a găsi articolul dorit. În plus, este bine să le aveți în lista de Favorite, pentru a le putea adăuga în coș rapid dacă fac parte din ofertă.

Având în vedere că lupta pentru promoții este una strânsă, ar trebui să vă gândiți și la faptul că nu veți apuca produsul dorit, pentru că alții v-ar putea lua-o înainte. Asta înseamnă că trebuie să aveți un plan de rezervă. Adăugați un al doilea element asemănător în listă, doar în cazulîn care este un obiect pe care vi-l doriți cu adevărat.

Asigurați-vă că produsul dorit are un preț bun/ Pe măsură ce găsiți articolele dorite, efectuați întotdeauna o verificare rapidă pentru a vă asigura și a vedea dacă este mai puțin costisitor în altă parte și nu plătiți mai mult decât ar trebui.

Cereți ajutorul unui prieten sau unui membru al familiei. Treaba merge mai repede atunci când primești ajutor. Dacă există câteva elemente obligatorii pe listavoastră, puteți lucra împreună pentru a le găsi mai rapid. În timp ce unul verifică o categorie, altul se poate axa pe alt domeniu.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Utile

To Top