Connect with us
Cum desfunzi rapid scurgerile de la bucătărie și baie cu doar 10 lei, scapi si de bacterii

Utile

Cum desfunzi rapid scurgerile de la bucătărie și baie cu doar 10 lei, scapi si de bacterii

Scurgerile din bucătările și baie indiferent de cât de bine sunt concepute adună reziduri. Fie că sunt resturia alimenetare, grăsimi, sau chiar detergentul folosit pentur spălarea vaselor, acestea se depun pe pereții furtunului de evacuare al apei și încet scurgerea dă semne de „neputință”. Apa se scurge mai greu și uneori chiar se înfundă. Pe lângă soluțiile clasic cu pompa de cauciuc, să știti acă aceasta rezolvă doar temporar situația și nu elimină rezidurile.

Cum se întrețin scurgerile pentru a preveni înfundarea acestora

Deși poate pare greu de crezut că o scurge din baie se infundă sau cea din bucătărie, char dacă folosiți soluții pe baza de clor pentru al le igieniza acstea nu au puterea să desprindă de pe pereți furtunelor de evacuare grasimile, mâlul adunat și mirosul nepăcut.

În comerț există o sumedie nie de produse, dar s-a dovedit că cele mai eficiente cele care au lichid hidraulic. Acesta are puerea să se scurgă pe furtun si canalizare și să desprindă, dar și ingienizeze scurgerile, fie că sunt din baie, fie că sunt din bucătărie.

Nu trebuie să așteptați ca acetea să fie infundate, pentru ca uneori este necesara intervenția instalatorului. Este bine să le întrețineți, iar asta  se face foarte ieftin. Cel mai bun produs de desfundare și întreținere a scurgerilor costă 10 lei, dar aveți grijă să fie pe bază hidraulică

Se recomandă ca o dată la o lună  să faceți procedura din video-ul de mai jos și nu veți avea probleme de infundare, eliminați mirosurile urâte și scurgerile curate vor absorbi apa generata de robinet rapid și eficient.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Utile

To Top