Connect with us
Mașini avariate de vânzare. Merită să le cumperi și după să le repari?

Utile

Mașini avariate de vânzare. Merită să le cumperi și după să le repari?

Mașini avariate de vânzare. Merită să le cumperi și să le repari după? Achiziția unui autoturism este o decizie importantă și îi poate face o gaură mare în buget cumpărătorului. Totul trebuie calculat și analizat astfel încât să fie o alegere înțeleaptă. În ultimii ani, a apărut o nouă modă când vine vorba despre autoturisme. Sunt mulți care cumpără mașini avariate, după care le repară și le folosesc. Mai mult decât atât, există persoane care și-au făcut un business din asta.

Mașini avariate de vânzare

Merită să le cumperi și după să le repari? Marele avantaj al mașinilor avariate este că se vând cu prețuri extrem de mici. În general este vorba despre autoturisme care au fost implicate în accidente rutiere și nu se mai complică nimeni să le repare. În unele cazuri, costurile de reparație pot ajunge să fie mai mari decât prețul mașinii. Merită bătaia de cap?

Unele mașini cu avarii serioase, care au fost implicate în accidente rutiere grave, sunt cumpărate și reparate, după care sunt repuse la vânzare. Eventual sunt aduse din alte țări, reparate și vândute în România aproape ca noi.

Primul lucru la care trebuie să te gândești înainte de a cumpăra o mașină avariată este cât te va costa să o repari. Apoi trebuie să știi dacă vei face reparațiile singur, sau vei avea nevoie de ajutorul cuiva – pentru că acolo sunt alte costuri.

Cât te vor costa piesele? Cât te va costa manopera? Care va fi prețul de revânzare al mașinii?

După ce ai reparat mașina, va trebui să o vopsești, dar nu oricum, ci impecabil, ca să nu atragi atenția asupra reparațiilor la care a fost supusă.

În ultimul rând, trebuie să urci mașina pe un site de vânzări/cumpărări. Va trebui să fii onest și să precizezi faptul că a fost lovită. Când clienții vor ști asta, vor ține neapărat să negocieze și să scadă mult din preț, iar asta te va costa.

Cu alte cuvinte, ori faci treaba ca la carte și reparațiile sunt serioase, iar clienții vor fi mulțumiți și ți se va duce vorba, ori ești pus pe obținut profituri mari, și vei avea succes în două, trei cazuri, după care nimeni nu va mai apela la tine.

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Utile

To Top