Connect with us

Utile

Sistemele HP seriile DeskJet Ink Advantage – avantaje

Selectarea imprimantelor sau a multifuncţionalelor all în one poate fi o adevărată provocare pentru cei nu au suficiente informații legat de caracteristicile şi performanţelor acestora.

 

Cum pe piaţă există numeroase modele şi varietăţii, iar timpul pentru a citi toate detaliile uneori inexistent, alegerea poate fi dificilă. Ne vom opri atenția asupra sistemelor produse de HP, mai exact asupra imprimantelor din seriile DeskJet Ink Advantage, adică asupra unor modele precum HP DeskJet Ink Advantage 3789 sau DeskJet Plus Ink Advantage 6400.

Seriile DeskJet Plus Ink Advantage  – dispozitive compacte, flexibile, eficiente

Modele de sisteme multifuncţionale ce fac parte din familia DeskJet Plus Ink Advantage se disting prin design ultra compact, eficiență ridicată şi panouri intuitive cu funcții numeroase ce pot fi lansate fără efort, chiar de persoanele cu competenţe digitale reduse. 

Dispozitivele dezvoltate au design modern şi carcase rezistente ce le face ideale şi pentru birourile cu personal numeros, şi pentru cele ale adolescenţilor şi ale copiilor. De asemenea se disting datorită funcțiilor numeroase şi a opțiunilor de conectivitatea. Imprimantele şi multifuncţionalele din aceste familii asigură calitate înaltă, iar cele din seria DeskJet Plus Ink Advantage 6000 pot îndeplini pe lângă sarcina de imprimare şi funcțiile de scanare şi copiere. Datorită caracteristicilor  au reuşit să câştige încrederea utilizatorilor. Fiecare dispozitive din aceste serii vin cu meniu intuitiv dar şi a opţiunilor de lansare a comenzilor de la distanţă, direct din aplicaţiile dedicate. Un alt aspect important care creşte atractivitatea acestor dispozitive este legat de consumabile. Device-urile, fie ca funcţionează cu cartușe HP 653, model HP 652 sau HP 652 XL, ori cu alte variante compatibile, reușesc să asigure materiale de calitate superioară. Satisfac cu uşurinţă necesarul ce volum redus şi mediu, iar operațiunile sunt realizate rapid.

Dacă se iau în considerare  caracteristicile de funcționare şi cele legate de consumabile accesibile și se adaugă aspectul modern, clar vorbim despre cele mai bune sisteme all în one. 

Avantajele legate de caracteristicile tehnice, cele legate de randament sau de accesibilitatea consumabilelor, dar şi detaliile legate de aspect și uşurinţa de utilizare fac ca aceste imprimante să fie investiţii impresionante. 

Sursa de imagine:FabrikaSimf / Shutterstock.com

Continue Reading

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Utile

To Top