Connect with us
Mark Hamill a jucat în prima Trilogie din "Războiul Stelelor" rolul lui Luke Skywalker, fratele Prințesei Leia, interpretată de Carrie Fisher

Vedete

Foștii colegi din „Războiul Stelelor”, devastați de dispariția actriței Carrie Fisher: „Nu există cuvinte…”

Vestea morții actriței Carrie Fisher a provocat numeroase reacții în lumea showbiz-ului. Actorul Mark Hamill, interpretul lui Luke Skywalker din saga „Războiul Stelelor” s-a declarat devastat de anunțul decesului celei care i-a fost parteneră pe platourile de filmare.

Mark Hamill a jucat în prima Trilogie din franciza „Războiul Stelelor rolul lui Luke Skywalker, fratele Prințesei Leia, interpretată de Carrie Fisher. Actorul și-a exprimat regretul față de dispariția acesteia într-un mesaj simplu pe Twitter. Mark Hamill a spus că este devastat și fără cuvinte.

Anthony Daniels, cel care i-a dat viață robotului C3PO în primele filme Star Wars, își exprimă și el regretul pentru dispariția actriței și se declară foarte întristat de veste. după anunțul infarctului suferit de Fisher în urmă cu câteva zile, Daniels scria că tot ce își dorește de Crăciun este însănătoșirea acesteia. Din păcate, dorința nu i s-a îndeplinit.

Interpretului lui Chewbacca din Trilogia „Star Wars” originală, Peter Mayhew, o descrie pe actriță ca cea mai strălucitoare prezență dintr-o cameră.

Actrița din „Războiul Stelelor” a murit în urma unui stop cardiac

Actrița Whoopi Goldberg a transmis un mesaj în care spune că vedeta din „Războiul Stelelor” era mai veselă şi mai inteligentă decât ar avea cineva dreptul să fie și transmite condoleanțe mamei și fiicei acesteia.

Primarul Londrei Sadiq Khan scrie: „Odihneşte-te în pace Carrie Fisher – un talent veritabil care ne va lipsi foarte mult”.

„Carrie Fisher a fost o scriitoare şi o actriţă strălucită, dar şi o prietenă. Era atât de veselă. Nu pot să cred că a murit”, scrie vedeta TV Ellen DeGeneres.

Actrița Joan Coallins își oferă sprijinul în aceste momente dificile pentru mama lui Carrie Fisher, Debbie Rollins.

Carrie Fisher a murit marți, în urma unui stop cardiac, la vârsta de 60 de ani, într-un spital din Los Angeles.

Știri pe același subiect

Foștii colegi din Războiul Stelelor devastați de dispariția actriței Carrie Fisher

A murit Carrie Fisher. Actrița din Războiul Stelelor suferise un stop cardiac zilele trecute

Mama lui Carrie Fisher din „Star Wars” a anunțat cum se simte fiica sa, după infarctul de vineri

Carrie Fisher din Războiul stelelor a făcut infarct. UPDATE Starea e stabilă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top