Connect with us
Israela si Liviu se afla aproape de divort, iar femeia de afaceri a facut dezvaluiri explozive despre casnicia cu barbatul ei.

Vedete

Israela, marturisiri explozive despre mariajul cu Liviu!

Israela Vodovoz a facut noi dezvaluiri incendiare despre casnicia cu Liviu Arteni. Aceasta a marturisit ca sotul ei are momente de agresivitate cand consuma alcool, lasand sa inteleaga ca a siluit-o.

Israela si Liviu se afla in prag de divort, iar relatia lor se deterioreaza pe zi ce trece. Femeia a marturisit la „Un show Pacatos” ca nu a mai facut sex cu Liviu de patru ani! Ea sustine ca acesta este mai preocupat de problemele sociale decat de viata lor intima.

„De aici am plecat tot discutand si totusi pana spre dimineata am reusit sa adormim. Liviu s-a ocupat de problemele tarii, nu de mine. Eu il sustin, dar el se incarca cu aceste probleme”, a declarat Israela.

Citeste si: Israela si Liviu au vorbit despre divort. Ce probleme au cei doi

Citeste si: Liviu Arteni, sotul Israelei, atacat!:”Am vazut ca are o arma alba si atunci…”

Ea a mai spus ca au fost clipe in care s-a temut de barbatul ei. „Mi-a fost frica de el. Mai ales in momentul in care era beat si intreba <<Unde e sotia mea>>. Nu ma mai recunostea, m-a impins si am cazut peste masa”,  a spus Israela.

„Au existat si momente agresive. Liviu sparge, tranteste cand bea. Imi aduc aminte ca eram la un Revelion si nu am putut sa-l conving sa nu urce baut la volan. Am ajuns acasa si el m-a impins. Am cazut atunci, poate fi numit tot un episod de violenta domestica. Si in relatia intima au existat probleme. A fost vorba despre cum a reactionat Liviu cand a fost refuzat. A fost impunere din partea lui”, a spus Israela lasand sa se inteleaga ca de multe ori a intretinut relatii intime contra vointei ei.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top