Connect with us
La o conferința de presă cu ocazia lansării primului ei album, Iulia Vântur a vorbit despre relația cu Salman Khan. Ea l-a numit pe actor un bun prieten

Vedete

Iulia Vântur, dezvăluiri despre relația cu Salman Khan

Relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan a fost intens mediatizată în ultimii ani. Românca este urmărită peste tot în India de paparazzi, iar publicațiile sunt dispuse să plătească oricât pentru poze cu cei doi.

Însă Iulia Vântur vrea să dovedească că este mai mult decât partenera unui star de la Bollywood. Frumoasa româncă și-a făcut debutul în industria muzicală din India. Ea a înregistrat recent un album alături de Himesh Reshammiya, unul dintre prietenii apropiaţi ai lui Salman Khan.

La conferința de presă organizată cu ocazia lansării albumului, Iulia a fost întrebată de jurnaliștii și despre situația relației dintre ea și Salman Khan. Ea l-a numit pe celebrul actor un bun prieten, și a precizat că la baza legăturii lor stă respectul, cel mai important atribut care-i unește.

„Este un prieten foarte bun! Ce pot spune mai mult? El este un bun prieten cu toți cei care îl cunosc. Are o inimă de aur și este primitor cu toată lumea. Acum știți ce cred eu despre el”, a declarat românca pentru indianexpress.com.

Iulia Vântur: „Am foarte mult respect pentru el”

Jurnaliștii nu au ocolit nici întrebările despre o posibilă nuntă a celor doi.

„Cum am mai spus, suntem foarte buni prieteni. Mai mult de atât, ce vă pot spune? Am foarte mult respect pentru el. Datorită lui am cunoscut India! Și eu iubesc India. Mi-am dorit să vin aici de cât eram mică și citeam povești fascinante despre această țară. Iar la momentul potrivit am ajuns aici. Și de la primul pas m-am simțit acasă. Energia acestui loc este atât de bună și de primitoare. Vă spun cinstit, am plâns când am plecat din India. Am plâns pentru că nu am vrut să părăsesc această țară. Dar viața m-a făcut să mă întorc din nou aici. Și sunt foarte fericită pentru asta. Au existat zvonuri cum că nu mi-ar plăcea India sau cultura de aici, dar vă spun că nu sunt adevărate. Iubesc acest loc, iubesc oamenii și le sunt recunoscătoare tuturor celor pe care i-am cunoscut aici”, a mai spus Iulia Vântur.

Citește și: Nicoleta Nucă, anunț care i-a bulversat pe fani. Renunță la muzică?

Prezentatoarea de televiziune a vorbit și despre importanța muzicii în relația cu India și Salman Khan. Starul Bollywoodian a descoperit calitățile de interpretă a Iuliei după ce a auzit-o cântând varianta în română a piesei ‘Teri Meri’, care a fost folosită pe coloana sonoră a filmului Bodyguard.

Salman i-a făcut cunoștință Iuliei cu muzicianul Himesh Reshammiya, din întâlnirea celor doi rezultând albumul “Aap Se Hai Mausiiquii”. Totuși, Iulia Vântur  a precizat că nu urmărește o carieră în muzică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top