Connect with us

Vedete

A MURIT! Oana Roman nu își revine din ȘOC. Familia este îngrozită

Mătușa Oanei Roman a murit după o luptă de mai bine de 10 ani cu cancerul la sân. Rodica Georgescu s-a stins la vârsta de 79 de ani.

Sora Mioarei Roman a pierdut lupta cu cancerul la sân, după o luptă de mai bine de 10 ani. În ultimii ani de viață, femeia a fost îngrijită de familia surorii sale.

Rodica-Lenuța Georgescu era văduvă și nu avea copii. Femeia era internată la un așezământ bisericesc pentru bolnavii de cancer.

loading…


Mătușa Oanei Roman se lupta cu cancerul de 10 ani

Cu ceva vreme în urmă, Mioara Roma a vorbit despre lupta pe care sora sa o purta cu boala nemiloasă.

„ Sora mea este bolnavă în ultima fază. O avem internată într-un așezământ bisericesc pentru bolnavi de cancer în fază terminală. Ea nu are pe nimeni, nu are copii, ne are doar pe noi. Oana și Catinca se îngrijesc de ea, o ajută și au reușit să îi găsească acest loc civilizat, unde știm că ea este bine îngrijită și tratată. N-au vrut ele să povestească, dar tare s-au mai zbătut pentru sora mea. De zece ani se luptă sora mea cu cancerul asta. În ultimul an a fost din ce în ce mai rău… Fără fete și chiar și fără Marius, nu știu ce m-aș fi făcut. Așteptăm, nu mai e nimic de făcut”, declarat , cu ceva vreme în urma, Mioara Roman pentru WOWbiz.ro.

loading…


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top