Connect with us
A fost violat de o măicuță, iar aceasta a rămas însărcinată cu el. Avea doar 12 ani. Ce s-a întâmplat cu copilul lor

Știri

A fost violat de o măicuță, iar aceasta a rămas însărcinată cu el. Avea doar 12 ani. Ce s-a întâmplat cu copilul lor

Un minor de la o casă de copii a trecut printr-o experiență traumatizantă. O măicuță care ar fi trebuit să aibă grijă de el l-a abuzat sexual în repetate rânduri, până când a rămas însărcinată.

S-a întâmplat în urmă cu câteva zeci de ani, în Anglia, dar povestea bărbatului pe nume Edward, care acum a ajuns la 76 de ani, este una desprinsă din filme.

La doar 10 ani, el a ajuns la orfelinatul din Lancashire, care era patronat de o mănăstire de maici. După doi ani, a fost violat de una dintre măicuțe, până când aceasta a rămas însărcinată cu el.

Cazul a ajuns la urechile înalților prelați ai Bisericii Catolice, apoi ea a fost trimisă în Irlanda, în dizgrație, unde a fost nevoită să își dea copilul spre adopție. Edward nu a mai știut nimic despre ea de la acel moment.

Deș anii au trecut, el nu a putut trece peste acel moment. A făcut nenumărate cereri către Biserica Catolică în care i-a rugat măcar să-i spună ce sex are copilul. Reprezentanții instituției au ignorat aceste cereri, până când cazul său a ajuns în presa din Regatul Unit.

După o mediatizare intensă, bărbatul a putut să își identifice fiica și să se ântâlnească cu aceasta.

Întâlnirea celor doi a fost una deosebit de emoționantă. Femeia este mama a patru copii și a fost deosebit de încântată de faptul că aceștia pot ști acum cine este bunicul lor.

Măicuța care a adus-o pe lume a murit în anul 2002. Ea nu a fost adusă în fața justiției pentru faptele sale, întrucât întâmplarea a fost mușamalizată.

Te-ar putea interesa și: Băiat de 13 ani, suspectat că a violat un copil de 5 ani

Poliţiştii efectuează cercetări în cazul unui minor în vârstă de 13 ani, acuzat de agresiune sexuală asupra unui băiat de 5 ani, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, agentul şef Robert Costan.

Potrivit sursei citate, cei doi minori sunt vecini în localitatea Răuceşti-Oglinzi, iar fapta s-ar fi produs pe data de 3 mai.

Costan a menţionat că duminică, 6 mai, copilul în vârstă de 5 ani a acuzat stări de rău şi, întrebat de părinţi ce are, a povestit ce a păţit. Aceştia au sunat la 112 şi au solicitat o ambulanţă care l-a transportat pe copil la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Piatra-Neamţ, de unde a fost transferat la Spitalul Tîrgu Neamţ.

Sursa citată a mai menţionat că expertiza medico-legală confirmă agresiunea sexuală asupra minorului de 5 ani.

Băiatul de 13 ani, acuzat de viol, va fi audiat de poliţişti, a mai afirmat Robert Costan.

Citește și: Au furat mireasa, apoi au violat-o în ziua nunții! Ce s-a întâmplat în cele din urmă cu femeia și cu agresorii

Citește și: Și-a violat fiica și și-a bătut soția! Ce au descoperit polițiștii la fața locului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top