Connect with us
Ce destin numerologic are România. Ce spune cifra destinului țării noastre

Știri

Ce destin numerologic are România. Ce spune cifra destinului țării noastre

Numerologia spune că soarta unui om sau a unei întregi națiuni este strâns legată de cifre și totul poate fi explicat cu un simplu calcul. Iată care ar fi, astfel, destinul numerologic al României.

Dacă te-ai întrebat până acum de ce destinul României a fost unul mereu tumultos și nesigur, atunci explicația o vei găsi în numerologie.

La o simplă trecere în revistă a României din punct de vedere numerologic, aflăm că suntem un popor generos, altruist, fermecător și curtenitor. Românii preferă cu precădere culorile vesele.

Data de ,,nastere” a României că țara unitară este 1.12.1918. În numerologie 8 reprezintă vibrația cifrei obținute din suma vocalelor, iar 9 reprezintă vibrația cifrei obținute din sumă consoanelor.

Ziua de 1 decembrie îi oferă României capacități bune de orientare, un caracter puternic, creativitate, dar și încăpățânare, egocentrism, proastă cooperare și alianță, puțini prieteni apropiați.

Suma cifrelor din an care formeza vibrațiile României spune despre noi că popor că suntem norocoși, energici, plini de voie bună dar și doritori de putere și cu o înclinație spre înșelătorie.

Numerologia spune că România este predispusă la rezultate excepționale în sport și muzică, că avem nevoie de mai multă înțelepciune în alegerea deciziilor favorabile poporului nostru și că atunci când ne lipsesc preocupările spirituale devenim însetați de bogăție, încăpățânare și dăm dovadă de sânge rece.

Arhetipul României se încadrează în profilul judecătorului. Avem mare nevoie de recunoaștere și prețuire profesională.

Mulți dintre românii tind către funcțiile cu autoritate, muncesc din greu și personal, pot accesa cu succes cele două planuri spiritual și material, au judecată sănătoasă și un simț dezvoltat al gândirii negative.

Numerologia mai susține că României îi trebuie școala vieții, pentru a se adapta rapid și pentru a putea asimila multă informație în perioade scurte de timp.

Citește și: Maica Benedicta de la Văratec, PROFEȚIE cumplită pentru România: „Nenorocirea e…”

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top