Connect with us

Știri

Nici medicii nu știu ce să îi facă! Este ALERGICĂ la APĂ, iar fiecare zi este un chin! Ce pățește când face duș

O tânără este alergică la apă, iar cazul său a reușit să îi uimească și pe medici. Cherelle Farrugia a dezvoltat această alergie imediat ce a devenit mamă pentru prima dată.

De atunci, viața sa a devenit un adevărat chin și fiecare duș este o provocare.


Cherelle Farrugia nu poate să facă un duș fără să o mănânce îngrozitor pielea. Iar atunci când plouă, tânăra mamă are grijă să se îmbrace din cap și până în picioare.

Citește și: Suferă de o boală genetică rară. Ce țin părinții ascuns sub lacăt, de frica ei

Cazul său a devenit unul cunoscut în toată lumea, imediat ce a născut în luna noiembrie 2017. Tânăra din Cardiff, Marea Britanie, a început să se confrunte cu dureri și mâncărimi la șase săptămâni după ce a adus-o pe lume pe micuța Willow.

Citește și: A dispărut de acasă și s-a întors după trei ani! Ce detaliu bizar au observat părinții

De fiecare dată când făcea duș, Cherelle observa cum pielea sa se umple de bube mici și roșii. Banala urticarie se transforma apoi în ceva mult mai grav și dureros, iar pustulele nu dispăreau nici după câteva zile.
Femeia a dezvăluit că nu poate face nici măcar un duș, deoarece îi este teamă că ar putea muri.

Până acum, s-au înregistrat numai 35 de cazuri în lume, așa că va mai dura ceva până când medicii vor înțlege de ce se confruntă cu această alergie și să găsească un tratament.

Medicii i-au spus ce are abia după trei luni

Medicii au reușit abia după trei luni să îi ofere un diagnostic, de urticarie acvagenică. Boala se dezvoltă la contactul cu apa.

„După câteva săptămâni de când am născut-o pe fiica mea, am realizat că de fiecare dată când ieșeam din duș aveam mâncărimi foarte mari. Credeam inițial că e din cauza săpunului pe care îl folosesc, sau a temperaturii apei.

Dar le-am încercat pe toate, iar rezultatul a rămas la fel de infiorător”, a povestit femeia alergica la apa, potrivit mirror.co.uk.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top