Connect with us

Știri

S-a mutat într-un oraș și a descoperit un lucru incredibil despre vecina sa. Cine era femeia, cu adevărat

Două femei au aflat că sunt surori în urma unei întâmplări extraordinare. Cele două, despărțite în copilărie, s-au întâlnit într-un moment în care nimeni nu mai credea că este posibil.

Dawn Johnson a decis vara trecută să se mute din orașul în care a locuit toată viața și să își ia o casă într-o localitate vecină. A găsit casa perfectă și de acolo totul a luat o întorsătură neașteptată.

„Am găsit casa asta la un preţ bun. Vânzarea a fost amânată de trei ori. Însă, dintr-un motiv sau altul, eu doream să o cumpăr foarte tare. Nu am vrut să renunţ”, își amintește femeia.

Iar acest lucru a fost posibil pentru că îi plăceau cartierul şi vecinii, care erau foarte amabili.

„Fetiţa vecinilor venea mereu la mine. Mă ruga să ne luăm la întrecere”, își amintește femeia.

Citește și: Poveste cutremurătoare! Ce pățește această femeie zi de zi, din cauza soțului! Nici în filme nu vezi așa ceva

În scurt timp, Dawn s-a împrietenit rapid cu vecina ei, Hillary Harris. Când au făcut cunoştinţă, Hillary a fost surprinsă că femeia nou venită în cartier avea acelaşi prenume cu sora pe care nu o cunoscuse niciodată, dar de care ştia că există. Cum nu ştia şi numele de familie, s-a gândit că este o simplă coincidenţă.

Într-o zi, un colet destinat familiei Johnson a ajuns pe o alee comună din orașul în care locuiau. Hillary a văzut numele complet al vecinei sale și și-a dat seama că este chiar sora sa.

Povestea celor două a devenit cunoscută în toată lumea

Mi-a apărut un gol în stomac. Mi-am sunat soţul imediat şi i-am zis:“Lance, o cheamă Dawn Johnson! E din Greenwood, trebuie să fie ea. Asta ar explica de ce o place Stella atât de mult.

Două zile i-a luat să-şi facă curaj să dezvăluie adevărul. De atunci, cele două sunt nedespărţite și vor să afle tot ce au făcut în tot acest timp cât nu s-au cunoscut.

„Am vorbit mult în seara aia, apoi ne-am trimis mesaje, iar a doua zi a apărut la uşa mea cu un buchet de flori. Povestea asta ne-a acaparat vara, ne-a acaparat discuţiile multă vreme, însă acum ne-am obişnuit. Oamenii sunt însă şocaţi când le povestim”, a dezvăluit Hillary Harris pentru o publicație.

„Sunt foarte fericită că am o vecină minunată, care îmi e şi soră şi îmi pot petrece timpul alături de nepoata mea!”, a mărturisit și Dawn Johnson.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top