Connect with us

Externe

Modul brutal în care două surori şi-au pus capăt zilelor. Ce mesaj terifiant au transmis

Două surori de 15 şi 12 ani şi-au pus capăt zilelor într-un mod brutal. Înainte de gestul necugetat cele două s-au filmat şi au transmis şi un mesaj video.

Cele două surori din Rusia s-au aruncat aruncat de la etajul 10 al blocului în care acesteea locuiau.

Exista suspiciunii în acest caz, potrivit cărora cele două au recurs la acest gest din cauza jocului Balena Albastră.

Maria Vinogradova, în vârstă de doar 12 ani, și surioara ei, Anastasia Svetozarova, în vârstă de 15 ani, au fost găsite moarte pe un trotuar cu zăpadă.

Cele două au fost găsite fără suflare aflat sub blocul lor de apartamente din Izhevsk

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz şi urmează să se stabilească cu exactitate ce le-a determinat pe cele două fete să recurga la acest gest.

Citeşte şi El a ucis-o pe actrița din Las Fierbinți. Ce se întâmplă cu copilul de 3 săptămâni al vedetei PRO TV

Vestea că o femeie a fost ucisă cu sânge rece de tatăl copilului ei, într-un apartament din Chişinău, a făcut înconjurul României.

Ulterior, s-a aflat că este vorba chiar despre o actriţă care a jucat inclusiv în serialul ”Las Fierbinţi” şi care avea o fetiţă de numai trei săptămâni.

Cei care au aflat povestea dureroasă a frumoasei actriţe sunt împietriţi de durere. Bebeluşul a rămas acum orfan, după ce şi tatăl şi-a pus capăt zilelor aruncându-se de la etajul 7 al clădirii în care locuiau toţi trei.

Anastasia Cecati era model, cântăreaţă şi actriţă, ea devenind cunoscută după ce a avut un rol episodic în serialul românesc ”Las Fierbinţi”.

Tânăra avea doar 31 de ani şi tocmai născuse o fetiţă. Apropiaţii susţin că şi-ar fi dorit să se întoarcă în Dubai, acolo unde locuise o bună perioadă.

Cine este criminalul care a omorât-o pe Anastasia

Primele informaţii din anchetă arată faptul că cel care a ucis-o pe Anastasia este nimeni altul decât tatăl fetiţei de numai 3 săptămâni, cu care Anastasia era căsătorită, dar care locuia cu fosta lui familie.

Bărbatul a venit în vizită să îşi vadă copilul, însă el şi Anastasia s-au certat foarte violent şi nu a durat mult până când totul s-a transformat într-o tragedie.

Când au venit poliţiştii, tânăra zăcea într-o baltă de sânge, iar bebeluşul era în camera alăturată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top