A fost violată de propriul tată de la trei ani. Ea a dezvăluit acum motivul halucinant pentru care bărbatul făcea asta!

02.09.2017
A fost violată de propriul tată de la trei ani. Ea a dezvăluit acum motivul halucinant pentru care bărbatul făcea asta!

O tânără britanică și-a făcut curaj și a vorbit despre chinul pe care l-a îndurat timp de un deceniu, ea fiind violată de propriul tată, care i-a oferit un motiv halucinant pentru care făcea acest lucru.

Abbey Hessing (23 de ani) din Manchester a a trăit într-un iad timp de 10 ani, din cauza propriului tată. Aceasta a fost abuzată sexual de părintele ei începând cu vârsta de 3 ani și acesta mereu se scuza că acțiunile sale sunt rezultatul faptului că o iubește nespus de mult. Abbey și-a făcut curaj să-și spună povestea după ce tatăl ei voia să abuzeze o altă copilă.

Abbey povestește cum iadul a fost chiar în casa ei, din cauza celui care se presupounea că trebuie să o protejeze. Tânăra i-a povestit mamei sale calvarul la care era supusă deseori de tatăl ei și au mers la poliție, însă asta după 10 ani de coșmar. Cazul a fost elucidat în anul 2015, când bărbatul a fost găsit vinovat și a primit 8 ani de închisoare.

Acum, Abbey și-a făcut curaj și a vorbit pentru prima dată despre acea perioadă întunecată din viața ei, sperând că va ajuta mai mulți copii care sunt abuzați sexual. Părinții ei s-au despărțit când aceasta avea 2 ani și de atunci sfărșitul de săptămână și-l petrecea în compania tatălui. Tânăra își amintește că tatăl ei obișnuia să o ducă la piscină, în drumeții sau aventuri și se distrau, însă până ajungeau acasă, unde lucruri grave i se întâmplau, dar din cauza vârstei fragede nu înțelegea cât de greșit este totul, scrie click.ro.

”Tata obișnuia să mă ia cu el în dormitor unde se punea deasupra mea și începea să mă sărute. Mă atingea peste tot și îmi spunea să-l ating și eu. Chiar dacă abia puteam respira, nu ziceam nimic. Nu știam cum. După acestea, el îmi cumpăra dulciuri și îmi spunea ce fată bună am fost. Nu știam cât de greșit este. Credeam că asta fac toți tații. Într-un moment era peste mine și în celălalt mă ducea să-mi ia mânmcarea preferată”, își amintește tânăra, potrivit The Sun.

Abbey mărturisește că nu știa cum să reacționeze la cele ce i se întâmplau și nu știa dacă poate vorbi cu cineva despre toate acestea sau cu cine să vorbească. A preferat să sufere în tăcere spunându-și că nimeni nu o va crede dacă va spune vreun cuvânt și că nu are nici dovezi.

”Nu voiam să-l supăr, dar nici nu voiam să merg să-l mai vizitez. Mă gândea că mă atingea pentru că mă iubea.  Asta era ce îmi spunea și eram prea mică să înțeleg altceva” spune Abbey. În anul 2007, când aceasta împlinise 13 ani, abuzurile s-au oprit, iar ea nu înțelegea de ce o trata diferit.

În 2015, tânăra a hotărât să vorbească despre cele întâmplate cu mama sa, când acesta părea că încerca să abuzeze o altă copilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *