Connect with us

Știri

MESAJE, URARI SI SMS-URI de SFANTUL NICOLAE. Ce le zici celor care ii poarta numele!

Iata ce MESAJE, URARI SI SMS-URI de SFANTUL NICOLAE sa le trimiti celor dragi!

MESAJE, URARI SI SMS-URI de SFANTUL NICOLAE

„Dacă esti supărat, Moş Nicolae nu-ţi va aduce nimic. Asa ca e bine sa ai sufletul tău bun, aşa cum îl ştiu eu. Trăieşte câteva momente de fericire şi mulţumire. Apoi uită-te în ghetuţe: ai un gând bun de la mine! Te pup!”

„Moş Nicolae a venit la mine cu dragoste şi speranţă. Eu nu sufăr dacă nu vine încărcat cu daruri pentru cizmuliţele mele. Sunt norocoasă doar să ştiu că el există şi că îmi face familia fericita. Asa ca l-am trimis aseară pe Moş la ţine, să-ţi sufle în ureche fericirea. ..”

„Printre fulgi de nea imaginari m-am strecurat aseară la tine în căsuţă, să-ţi laş un cadou simbolic acolo în ghetuţă, dar te-am văzut dormind, asa ca ţi-am lăsat un pupic dulce pe obraz”.

„De Moş Nicolae este momentul în care tot ceea ce ne dorim se indeplineste! Asa ca dacă eşti sănătos, fericit, înconjurat de cei dragi, inseamna ca Moşul a venit deja”.

CITESTE SI: Traditii, obiceiuri si superstitii de Mos Nicolae

MESAJE, URARI SI SMS-URI de SFANTUL NICOLAE

„Cremă de pantofi, perie de lustruit, ghete noi. Păcat că nu ai fost cuminte! Va trebui sa te multumesti cu mine!”

„Surpriză! Anul acesta Moş Nicolae nu ţi-a adus nimic… material. Doar pe mine, un suflet rătăcit şi singur. Astept doar un semn pentru a arăta ce am mai bun şi cald în suflet”.

„Mi-am pus cizmuliţele la usa si te aştept! Vrei să fii tu Moş Nicolae pentru mine? Hai, te astept!”

MESAJE, URARI SI SMS-URI de SFANTUL NICOLAE

„Începând cu 6 decembrie, în preajma sărbătorilor de iarnă, oamenii sunt mai buni, mai frumoşi, mai generosi şi fac o gesturi minunate faţă de cei dragi. Sper ca această perioadă să îţi aducă şi ţie multe zâmbete frumoase de la oamenii din jur şi să poţi împărtăşi tot ce ai mai bun cu prietenii si familia.”.

„La multi ani si bucurie, sa fie mereu Domnul alaturi de tine. Bucurii sa-ti daruiasca Nimic sa nu-ti lipseasca!”

VEZI SI: Ce sa nu faci de Sfantul Nicolae

„Iti doresc ca sarbatoarea Sfantului Nicolae sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate si mai ales cu multa dragoste!”

„La multi ani, plini de bucurii si impliniri. Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete, fericire si soare in drumul tau”.

MESAJE, URARI SI SMS-URI de SFANTUL NICOLAE

„Fie ca Sarbatorile de Iarna, in special cea de Sfantul Nicolae, sa iti aduca lumina si bucurie. Sa avem cu totii intelepciune si putere pentru a fi mai buni, sa ne ajute sa daruim tot ce avem mai bun familiei, prietenilor si celor apropiati, dar si celor care au nevoie!”

Sursa foto Shutterstock

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top