Connect with us
Întâmplări șocante la alegerile parlamentare. Au murit chiar în secția de votare

Alegeri parlamentare

Întâmplări șocante la alegerile parlamentare. Au murit chiar în secția de votare

Alegerile parlamentare 2020 sunt în plină desfășurare azi, 6 decembrie. Urnele s-au deschis de la ora 07.00 și sunt deschise până la ora 21.00. Cei care sunt deja la rând după ora 21.00, pot vota fără nicio problemă. La scrutinul de azi au avuc loc mai multe incidente, printre care și două decese. Două persoane care au vrut să-și exercite dreptul de vot și-au găsit sfârșitul chiar în secția de votare.

Decese la alegerile parlamentare

Biroul Electoral al Municipiului București a anunțat că un bărbat care s-a prezentat la urne pentru alegerile parlamentare 2020 a murit chiar în secția de votare, unde venise să-și exercite dreptul la vot.

La Secţia nr. 643 din Capitală, procesul de votare a fost întrerupt din cauza acestei experiențe extrem de neplăcute, conform purtătorului de cuvânt al Biroului Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti nr. 42, Mariana Stancu-Ţipişcă.

Conform primelor informații, bărbatului i s-a făcut rău, iar cei din jurul lui au chemat o ambulanță. În scurt timp, un echipaj de la SMURD a ajuns la fața locului. Deși medicii au făcut tot ce le-a stat în putință și au efectuat manevre de resuscitare, se pare că a fost confirmat decesul. S-a deschis o anchetă în acest caz și urmează ca Serviciul Omoruri să efectueze cercetarea în cauză.

Un alt bărbat a murit duminică la alegeri parlamentare, în curtea unei secții de votare din județul Argeș. Acesta avea 81 de ani, era cunoscut ca având probleme cardiace și i s-a făcut rău în timp ce vota, la fel ca în cazul din București. Medicii de pe ambulanță au încercat să îl resusciteze, dar nu au avut succes.

Au avut loc mai multe incidente în ziua alegerilor parlamentare. Astfel, au fost aplicate amenzi pentru propagandă electorală și au fost sesizate mai multe fapte ilegale, verificate în timp util de autorități.

În Vâlcea, un bărbat a refuzat să poarte masca de protecție. Acesta a fost oprit în fața secției de votare de către autorități, care i-au comunicat faptul că accesul este interzis în secție fără acoperirea nasului și a gurii. Când i s-a atras atenția, vâlceanul a devenit recalcitrant, astfel că s-a ales cu o amendă de 3.500 de lei. În plus, el trebuia să poarte masca de protecție dinainte să ajungă la secție, având în vedere că aceasta este obligatorie și în spațiile deschise.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top