Connect with us
Un restaurant japonez a venit cu o ofertă inedită. Cine se încumetă să mănânce un super-meniu de orez curry poate câștiga bani frumoși.

Știri

Poți mânca acest fel de mâncare într-o oră? Iată câți bani oferă acest restaurant!

Un restaurant japonez a venit cu o ofertă total neobișnuită, care ar pune probleme chiar și celui mai înfometat om.

Restaurantul Gold Curry a lansat un „meniu provocare” care a făcut înconjurul lumii. Oferta localului din Țara Soarelui Răsare este următoarea: dacă îți comanzi 2 kilograme de orez curry (care costă 1.980 de yeni, respectiv circa 18 dolari) și poi mânca această super-porție în 15 minute, nu trebuie să plătești nimic.

Și asta nu e tot. Dacă poți mânca patru kilograme din acest fel de mâncare (având un preț de 3.480 yeni, adică 31 de dolari) în jumătate de oră, nu dai niciun ban!

Dar ofertele acestui restaurant bizar nu se opresc aici. Cine poate mânca șase kilograme de orez curry în 30 de minute primește 270 de dolari, iar cine termină o porție de 8 kilograme în 45 de minute primeșe 450 de dolari.

Oferta finală o reprezintă provocarea finală a orezului curry. Dacă poți mânca zece kilograme într-o oră, restaurantul îți va oferi un premiu de 900 de dolari.

Oferta a pus pe jar japonezii și foarte mulți temerari s-au grăbit să încerce să ia banii restaurantului și să termine aceste porții supra-dimensionate în timpul cerut de local.

Unul dintre ei a reușit să mănânce peste șase kilograme de orez într-o oră, notează kotaku.com. Efortul său a fost unul foarte mare, dar nu a reușit să plece acasă cu premiul pus la bătaie de Gold Curry.

De la lansarea acestor oferte, restaurantul a ajuns faimos pe Internet, iar foarte mulți clienți îi trec acum pragul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top