Connect with us
O britanica tundea iarba in curte cand a dat de o groapa imensa. Ce a descoperit acolo a facut-o sa alerteze autoritatile.

Știri

Tundea iarba cand a dat de o groapa imensa. Ce a gasit acolo nu are explicatie!

Tundea iarba cand a dat de o groapa imensa. Ce a gasit acolo nu are, inca, o explicatie!

O dupa amiaza banala avea sa devina cel mai mare cosmar pentru o britanica. Aceasta tundea iarba prin curte, profitand de vremea frumoasa de afara si, dintr-odata, a observat ca pamantul se misca. A inceput sa se surpe solul in jurul ei si nu intelegea de ce.

Apoi, a luat o sapa si a inlaturat iarba pentru a vedea ce se afla in mica groapa formata natural. Femeia si-a chemat sotul in prima instanta pentru a vedea cu ochii lui groapa.

Citeste si: A infipt un cui si o moneda intr-o lamaie. Ce a urmat te va uimi!

Citeste si: Au deschis usile unui lift si au facut o descoperire care a socat lumea!

Conform jurnalistilor de la The Sun, in interior exista o scara care ducea pana jos de tot, capatul ei nefiind vizibil. Cei doi soti au reusit sa vada doar 4 metri din imensa groapa, iar scara continua si dincolo de pamantul unde nu au sapat.

Au chemat imediat autoritatile pentru a cere explicatii. Sotii au incercat sa contacteze si compania care le-a construit casa in urma cu 32 de ani in speranta ca vor deslusi misterul tunelului de sub curtea lor. Nu au avut noroc si nici autoritatile nu au stiut ce sa le spuna.

„Am crezut prima data ca e doar un canal, dar am vazut ca are o scara si e pavata cu asfalt jos. Nu stim ce sa facem. Nu era acoperita cu un capac, nu avea nimic.

Probabil cine a construit casa a uitat de asta, dar trebuie sa existe un plan al constructiei care sa ne explice ce am gasit. Ar putea duce spre un vestigiu istoric sau ar putea fi un tanc septic. Deocamdata e un mister”, a povestit Emma Jones, femeia care a facut descoperirea.

Au aparut si cateva comentarii care mai de care mai fanteziste in legatura cu acest subiect. Internautii cred ca este vorba despre o lume subpamanteana straveche sau de niste scari care duc catre Infern. Misterul continua.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top