Un milionar a vrut să-și testeze iubita și i-a spus că a rămas fără bani! Reacția ei te lasă fără cuvinte! Iată ce i-a zis

17.02.2018
Un milionar a vrut să-și testeze iubita și i-a spus că a rămas fără bani! Reacția ei te lasă fără cuvinte! Iată ce i-a zis

Un milionar și-a împărtășit experiența pe un cont de socializare.

El se afla de ceva vreme într-o relație cu o femeie pe care o iubea foarte mult. El a decis să facă pasul cel mare și să o ceară de nevastă.

Cu toate acestea, a vrut să vadă dacă femeia nu îl iubește doar pentru bani, așa că a vrut să o testeze.

El i-a spus femeii, după ce a cerut-o în căsătorie, că a pierdut foarte mare parte din bani, în urma unei afaceri în care a investit mult și care n-a mers.

Femeia s-a arătat mai întâi surprinsă apoi l-a anunțat că relația lor nu mai poate continua. Cuvintele femeii l-au șocat pe bărbat:

„Auzi, m-am gândit mai bine și nu mă simt pregătită să mai continui. A fost frumos totul dar vreau să îi pun capăt. Înțelege-mă!”

Te-ar putea interesa și: Femeia care a adoptat și a ucis 400 de copii. Cine este ea

Femeile sunt considerate a fi persoanele mai sensibile, în special când vine vorba de copii. Însă aceasta nu este o regulă universal valabilă, multe reprezentante ale “sexului slab” fiind acuzate de-a lungul timpului de crime oribile.

Nume precum Bella Gunnes, Delphine LaLaurie sau Aileen Wuornos au intrat în analele timpul ca fiind criminali în serie atroce. Niciuna nu se compară însă cu britanica Amelia Dyer, care a adoptat și a ucis 400 de copii.

Mulți oameni în consideră pe Harold Shippman, cel care este suspectat de moartea a 250 de femei, ca fiind cel mai prolific criminal în serie. Puțini cunosc însă numele Ameliei Dyer, cea despre care se spune că ar fi luat viața a 400 de copii, în 20 de ani.

În era Victoriană, multe femei încercau să-și ascundă sarcinile ilegitime și își abandonau bebelușii imediat după naștere.

Amelia Dyer își oferea casa drept adăpost pentru tinerele care voiau să aducă copiii pe lume fără știrea familiei și în schimbul unei sume de bani, se oferea să îi adopte și să îi îngrijească pe micuți.

La început, femeia îi lăsa pe copii să moară de foame, însă acest proces i se părea că durează prea mult. Dyer a început apoi să sufoce bebelușii, medici din acea epocă nefiind suficient de pregătiți pentru a face diferența dintre un copil născut mort și unul sufocat.

Dyer a fost spânzurată în 1896, la trei săptămâni după ce a fost acuzată de uciderea a doi bebeluși. Micuții fuseseră strangulați, împachetați în hârtie, băgați într-un covor și aruncați în apele râului Tamisa.