Connect with us

Știri

O fetiță de șase ani a renunțat la cadourile de ziua ei pentru a hrăni oamenii străzii

Majoritatea copiilor își așteaptă ziua de naștere și cadourile primite cu această ocazie cu multă nerăbdare. Unii din ei au liste întregi cu ce își doresc în timp ce alții sunt veșnic nemulțumiți de numărul sau valoarea cadourilor. Tocmai de aceea, gestul făcut de o fetiță de șase ani pentru a îi ajuta pe oamenii fără adăpost, este cu adevărat impresionant.

Armani Crews, o fetiță din Statele Unite, le-a spus părinților săi că vrea să renunțe la petrecerea pentru ziua ei de naștere, pentru a îi hrăni pe oamenii fără adăpost dintr-un parc din Chicago. Bineînțeles, părinții au fost la început sceptici, deoarece majoritatea copiilor își schimbă opiniile de la o zi la alta. Armani însă nu a renunțat și după luni de zile de convingere, a reușit să obțină ce și-a propus.

Citește și: O fetiță s-a împrietenit cu un bătrân la magazin. Ce a urmat a uimit-o pe mama copilei

Artesha, mama copilei, a declarat că inițial nu au vrut să ia în serios cererea fetiței, însă și-au dat seama de cât de important este acest lucru pentru ea, după cea ce mică și-a anunțat disponibilitatea de a renunța și la orice fel de cadou.

Micuța și-a rugat părinții luni în șir să o lase să îi hrănească pe oamenii străzii. Sursa foto: Metro

Fetița i-a servit pe oamenii străzii cu meniul pregătit pentru ziua ei

Armani a cerut ca oamenii străzii să primească aceeași mâncare pe care ar fi servit-o ea la petrecere. Părinții ei au cheltuit 300$ pe pui, pește, paste, porumb, fasole verde, cartofi, tort, prăjituri și fructe.

Membrii bisericii frecventate de familia micuței au donat produse pentru crearea unor pachete de îngrijire pentru nevoiași. Ei au inclus periuță și pastă de dinți, săpun, deodorant și un baton de cereale.

125 de persoane fără adăpost au primit o masă caldă datorită lui Armani. Sursa foto: Metro

Datorită gestului fetiței de șase ani, 125 de oameni fără adăpost din parcul East Garfield din Chicago, au avut parte de o masă caldă.

Citește și: O fetiță a fost abuzată sexual de un preot. Părinții au descoperit după ce copila a desenat prin ce a trecut

Despre gestul său, Armani a spus doar că „este bine să facă bine”.

„A fost încântată. A fost fericită. Toată lumea a primit ceva de mâncare. Un domn de acolo a spus că nu mai mâncase nimic de foarte mult timp”, a povestit mama fetiței.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top