Connect with us
Evenimente astrologice luna octombrie. Află ce se va întâmpla

Știri

Evenimente astrologice luna octombrie. Află ce se va întâmpla

Evenimente astrologice luna octombrie. Află ce mișcări în plan astrologic vor avea loc această lună și cum ne vor afecta pe noi acestea. Octombrie va fi bogată din acest punct de vedere și va trebui să ținem cont de fiecare eveniment și să aflăm în ce constă și în ce mod ne va afecta pe noi. Energiile aduse vor fi unele incredibile și ne vor marca existența.

Evenimente astrologice- cum ne influențează

Luna aceasta vor avea loc mai multe evenimente astrologice. Următorul va avea loc la 14 octombrie și este vorba despre Mercur retrograd care pătrunde în Scorpion. Putem întâmpina întârzieri în ceea ce privește comunicarea, intelectul, interesele, detaliile, finanțele.

Pentru a reuși să trecem cu bine peste aceste greutăți, trebuie să ne păstrăm calmul, să ne asigurăm că ceea ce spunem și decidem este corect, să evităm luarea unor decizii importante, semnarea unor contracte mari sau susținerea unor examene pentru care nu suntem pregătiți și ar putea deveni un eșec. Mercur retrograd ne oferă șansa de a reflecta asupra noastră, de a corecta unele greșeli și de a merge mai departe, indiferent de situație.

La data de 16 octombrie se va produce Luna Nouă în Balanță. Ca orice altă lunație, este un moment bun pentru noi începuturi, pentru schimbări și eliberarea de lucrurile care nu ne servesc și nu ne ajută deloc. Luna Nouă în Balanță ne determină să analizăm mai mult trecutul, să căutăm vinovatul în evenimentele neplăcute care, deși s-au produs, încă au efecte asupra noastră și nu ne dau pace deloc. Este, totuși, un moment bun de a da deoparte tot ceea ce nu ne mai folosește și ne ține pe loc, pentru a da voie lucrurilor utile să intre în viața noastră.

Pe 22 octombrie, Soarele va pătrunde în sectorul astrologic al Scorpionului. Se anunță mari schimbări, la care fiecare persoană trebuie să fie extrem de atentă, pentru că trăirile interioare cele mai arzătoare ies la suprafață. Pot exista certuri puternice din cauza unor lucruri neînsemnate, dar care provoacă mari neînțelegeri. Ai grijă cum te comporți cu familia și cu cei apropiați, pentru că nu ai vrea să strici o relație frumoasă din cauza unor momente mai puțin bune din viața ta.

Totuși, sunt și unele vești bune.  Toate zodiile vor fi mult mai determinate, vor vrea să exceleze și să facă lucrurile mai bine, fie că este vorba despre relație ori de viața profesională. Nu vor mai suporta ordinele primite la muncă și vor decide să devină propriii lor șefi, să ducă lucrurile la un alt nivel, care să le aducă satisfacție.

Evenimente astrologice importante

Pe 28 octombrie, Mercur și Venus pătrund în Balanță, iar acest eveniment astrologic va fi resimțit de fiecare semn zodiacal. În această perioadă avem tendința de a interacționa mai mult cu oamenii, de a lega prietenii noi și chiar relații. Ni se aprind călcâiele mai repede decât de obicei și ne îndrăgostim foarte ușor, însă nu se știe dacă va dura prea mult această euforie.

Zodiile vor trece printr-o perioadă în care momentele pozitive vor alterna cu stări de tensiune și de conflict, mai ales în plan sentimental. Vor fi mult mai geloase decât de obicei, vor avea senzația că lucrurile le scapă de sub control în relație, motiv pentru care vor fi foarte posesive.

Pe 31 octombrie se va produce Lună Plină în zodia Taur. Luna Plină reprezintă un moment al abundenței, un moment când proiectele, trăirile noastre ajung în faza de maturitate, un moment în care totul merge așa cum ne dorim. În prima zi în care se produce acest eveniment vom simți că putem duce la bun sfârșit chiar și cele mai grele planuri, de care mereu ne-am temut. Este momentul să lăsăm în urmă tot ce ne-a făcut rău și să readucem echilibrul în viața noastră.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top