Connect with us
Ce iti poarta ghinion in functie de zodie

Horoscop

Ce iti poarta ghinion in functie de zodie

Fiecare zodie are o doza mai mare sau mai mica de ghinion, iar acest aspect se simte in fiecare zi, in toate activitatile pe care le face. De fapt, acest aspect ne urmareste toata viata, indiferent de semnul zodiacal pe care il reprezentam. Mai jos sunt principalele aspecte care genereaza cele mai mari doze de ghinion pentru fiecare zodie in parte.

Berbec

Chiar daca sunt semne de foc, Berbecilor nu le este recomandat sa foloseasca focul in jocul lor, pentru ca asta atrage multe energii negative si le aduce ghinion. De asemenea, pisicile negre, ruptul filei din calendar inainte de ora 00:00 sau intorsul din drum reprezinta obiceiuri care le provoaca mult ghinion superstitiosilor din zodia Berbecului.

Taur

Taurii se tem de previziunile negative din jurul lor si considera ca daca o persoana le spune ca se va intampla ceva rau, acel rau chiar se va intampla. In afara de asta, Taurii nu trebuie sa imprumute bani la inceputul saptamanii, pentru ca acest gest le va seca aura pozitiva si va lasa cale libera ghinionului in viata lor.

Gemeni

Gemenii sunt considerati „meteo ghinionistii” zodiacului si se tem de zilele cu vreme urata. Spre exemplu, daca afara miroase a vijelie, Geamanul mai bine sta acasa, pentru ca daca iese, se va convinge ca va fi implicat in mai multe evenimente negative. Nici ploaia nu ii prinde bine acestui nativ, ci din contra: ii creeaza o stare ciudata, care atrage multe energii negative.

Citeste si: Vineri 13. Povestea zilei cu ghinion

Aceasta este zodia experta in santaj emotional!

Rac

Romanticii zodiacului au interzis la unul dintre simbolurile romatismului: la plimbarile sub clar de luna. Racii acuza energiile pe care le emana luna plina si ar trebui sa evite astfel de iesiri nocturne. De asemenea, ghinionul se va abate asupra Racului daca in drumurile sale va intalni animale moarte.

Leu

Leii se tem de energiile negative din jurul lor, fapt pentru care se vor indeparta cat mai repede de oamenii care se cearta, intrucat ei considera ca asta le aduce un ghinion teribil. Totodata, Leii trebuie sa se fereasca de zilele foarte insorite.

Fecioara

Acul si ata sunt interzise pentru nativii acestei zodii. Orice fel de legatura, chiar si simpla pronuntare a celor doua cuvinte, atrage ghinionul pentru Fecioare. Locurile aglomerate si dar si cele parasite aduc ghinion pentru Fecioare.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top