Connect with us
O explozie s-a produs miercuri in Germania, langa un centru de imigranti din localitatea Zindorf, din apropiere de Nuremberg.

Știri

UPDATE: Explozie in Germania, langa un centru de imigranti

Conform unor informatii aparute in presa germana, aceasta explozie s-a produs in apropiere de Nuremberg, la un centru de refugiati din localitatea Zirndorf.

Update, 18.37: Politia bavareza a anuntat pe contul oficial de Twitter ca nu a fost vorba despre o explozie semnificativa si ca nimeni nu a fost ranit.

Totul a pornit de la un geamantan cu recipiente de tip spray care a explodat langa biroul federal pentru imigranti din acest oras. Oamenii legii iau in calcul ca acest incident sa fie opera gruparilor extremiste.

Update, 18.09: Potrivit unor surse oficiale bavareze, citate de presa straina, explozia ar fi fost una „mica” si nimeni nu a fost ranit.

Politistii au blocat accesul in perimetrul unde s-a produs explozia.

Un geamantan in care s-ar fi aflat mai multe spray-uri ar fi explodat. Momentan, nu se cunosc informatii privind eventualele victime.

Citeste si: ATAC in Germania: 18 raniti intr-un tren. Autorul a fost impuscat

Germania a cazut prada in ultima vreme mai multor incidente violente. In Munchen, un tanar care ar fi suferit de probleme psihice a ucis noua oameni prin impuscare, inainte de a se sinucide. In Ansbach, un tanar refugiat sirian s-a sinucis, aruncandu-se in aer, in Ansbach. Barbatul intentiona sa faca mai multe victime, asa ca a incercat sa intre la eveniment, dar paznicii nu l-au lasat. Atunci a detonat incarcatura explozibila, care se afla intr-un rucsac.

Inainte de a comite actul terorist, el i-a jurat credinta liderului ISIS Abu Bakr al-Baghdadi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top