Connect with us
Explozie la o fabrică de artificii. Peste 30 de răniți și aproximativ 20 de decese

Externe

Explozie la o fabrică de artificii. Peste 30 de răniți și aproximativ 20 de decese

O explozie de proporții a avut loc la o fabrică de artificii din India. Nefericitul incident s-a produs în după-amiaza zilei de vineri, 12 februarie. Tragedia a avut loc în statul Tamil Nadu, aflat în sudul Indiei, în timp ce în clădire se aflau peste 70 de persoane.

Explozia s-a soldat cu numeroase victime

Explozia a avut loc în districtul Virudhunagar și este una dintre cele mai grave accidente de acest gen produse în ultimii ani în statul Tamil Nadu (sud). Din primele informații, se știe că aproximativ 34 de persoane au fost grav rănite, în timp ce 19 și-au pierdut viața în urma incidentului.

Un oficial din India a declarat că este foarte posibil ca numărul victimelor să crească în următoarele ore, pentru că incidentul a fost unul extrem de grav. În momentul izbucnirii exploziei, se aflau aproximativ 74 de persoane. După explozie, a urmat un incendiu care a cuprins întreaga clădire.

„Au existat o serie de explozii urmate de incendiul care a cuprins unitatea. Exploziile au continuat pentru o lungă perioadă de timp, făcând dificilă intrarea în unitate a personalului serviciilor de pompieri și salvare”, a transmis Raj Narayanan, ofițerul local de Poliție.

Autoritățile și poliția investighează acum cazul, pentru a descoperi ce anume a provocat nefericitul incident. Persoanele care au fost implicate în acest accident au primit tratament și se află sub supravegherea medicilor. Premierul indian Narendra Modi a anunţat că familiile persoanelor decedate vor primi un ajutor de 200.000 de rupii (2.260 de euro).

Potrivit informaţiilor apărute în presă, fabrica nu avea autorizaţie legală de funcţionare. Proprietarul a dispărut acum și nu este de gaăsit. Autoritățile sunt în alertă și îl caută pentru a da explicații.
În India, astfel de incidente sunt destul de răspândite, pentru că oamenii sunt dependenți de petarde și artificii, mulți trăind de pe urma acestora. Accidentele de acest gen sunt frecvente, însă niciunul nu a fost atât de grav.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top