Connect with us
Horoscop 4 septembrie 2016. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Știri

Horoscop 4 septembrie 2016. Gemenii viseaza cu ochii deschisi

Leu

Nimic nu se ridica peste noapte, ci toate necesita efort, rabdare si timp pentru a ajunge la nivelul cel mai bun. La fel si in iubire, pentru ca relatia pe care incerci sa o cladesti nu merge atat de lin cum ai visa. Si aici e nevoie de munca si sacrificiu pentru a cladi ceva solid care sa va implineasca pe amandoi. Nu pretinde nici miracole, nici rezultate imediate in relatia care evolueaza acum pas cu pas, ci ai rabdare pentru a construi o relatie trainica! Doar asta vrei, iar din partea celuilalt vezi aceeasi dorinta de a dezvolta relatia voastra cu seriozitate si maturitate. Iubirea nu e o joaca!

Fecioara

Nu trebuie sa accepti ajutorul pe care cineva ti-l ofera dar in care presimti ca urmeaza sa-ti ceara mult mai mult inapoi. E un ajutor conditionat si chiar nu ai nevoie de asa ceva. Aceasta nu e prietenie, nu e sprijin, ci e un troc incorect, pentru ca tu i-ai oferit de atatea ori ajutorul fara a pretinde nimic in schimb iar el… ce face? Profita de nevoile tale de acum pentru a-ti oferi ceva ce el detine, dar nu o face gratis si nici cu ganduri bune. Fii foarte atent la ce se ascunde in spatele unui sfat, unui sprijin, unei interventii aparent amicale, pentru ca sigur pretul de platit mai tarziu e imens si nu merita acceptat!

Horoscop 4 septembrie 2016

Balanta

Copiii sunt in centrul atentiei, astazi, si te dedici lor cu bucurie, cu optimism, pentru ca ei sunt minunea vietii tale. Cei mici te acapareaza cu veselia lor si reusesti sa uiti si tu de orice griji specifice varstei si te cobori cumva la nivelul lor, bucurandu-te de vremea de afara, de desene animate, de jocuri si distractii adecvate varstei lor. In fond, si tu mai ai un suflet de copil care mai cere uneori sa fie lasat liber! Daca inca nu ai copii, discutiile pe care le ai cu partenerul pot gravita mai mult in jurul acestui subiect, sau, ca prin minune, chiar afli azi ca urmeaza sa devii parinte! Joaca-te un pic cu lucrurile care iti fac placere!

Scorpion

Informatia care ajunge azi la urechea ta poate nu suna tocmai bine, dar nu te lasa intimidat de ceea ce afli, ci stai un pic si mediteaza asupra vestilor tocmai sosite. S-ar putea ca in spatele aparentelor sa se afle si informatii extrem de pretioase de care te poti folosi, dar daca nu treci dincolo de ce se vede la suprafata, risti sa pierzi detalii extrem de utile. Poate acum, pe loc, nu auzi chiar ceea ce ai fi dorit tu sa auzi, poate nu vine in forma mult visata, dar dupa o vreme vei descoperi ca stirea aceasta era cel mai bun lucru care putea ajunge la tine si vei sti sa te folosesti de ea in cea mai eficienta forma. Nu azi, nu maine, dar candva iti va fi de mare folos!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top