Connect with us

Alegeri parlamentare

La ce secție votez BUCUREȘTI? Caută după CNP și NUME

Alegeri parlamentare 2016, la ce secție votez BUCUREȘTI duminică 11 decembrie. Votul în județ începe la ora 7.00 și se încheie la ora 21.00.

Pentru a afla la ce secție votezi, ai mai multe opțiuni, inclusiv cautare după CNP.

Bucureștiul este orașul care oferă cei mai mulți deputați și senatori. Având o populație de aproape 2 milioane de locuitori.

Fie cauți secția de vot după CNP și nume. Fie, navigheazi în acest articol și descarcă tabelul sau intra direct pe site-ul www.registrulelectoral.ro.

Harta secțiilor de vot pentru județul BUCUREȘTI. La ce secție votez? Mai jos ai o harta interactivă pentru județul tău și poti afla ușor unde este secția ta de votare.

La ce secție votez BUCUREȘTI Caută secția ta de vot după CNP și nume

Află la ce secție votezi. Cauta în BUCUREȘTI după CNP sau nume. Mai jos ai un formular unde poți cauta numele tău și afli usor sectia de votare care ți-a fost repartizată.

Află la ce secție votezi în București. Caută după CNP și nume

Află la ce secție votezi în București. Caută după CNP și nume alegeri parlamentare

Află secția de vot după adresă

Secția de votare poate fi aflată și cu ajutorul adresei tale în BUCUREȘTI. Pe www.roaep.ro ai lista adreselor ale tuturor secțiilor de votare.

La ce secție votez în județul:

BUCUREȘTI
ALBA
ARAD
ARGEȘ
BACĂU
BIHOR
BISTRITA-NASAUD
BOTOȘANI
BRĂILA
BRAȘOV
BUZĂU
CALARAȘI
CARAȘ-SEVERIN
CLUJ
CONSTANȚA
COVASNA
DÂMBOVIȚA
DOLJ
GALAȚI
GIURGIU
GORJ
HARGHITA
HUNEDOARA
IALOMIȚA
IAȘI
ILFOV
MARAMUREȘ
MEHEDINȚI
MUREȘ
NEAMȚ
OLT
PRAHOVA
SĂLAJ
SATU MARE
SIBIU
SUCEAVA
TELEORMAN
TIMIȘ – TIMIȘOARA
TULCEA
VASLUI
VÂLCEA
VRANCEA

Votul

La ce secție votez BUCUREȘTI, acum că ai aflat iată cum se voteză.

Indiferent de județ votul se face la fel la alegerile parlamentare 2016. După ce gasești adresa secției din județ te poți adresa secției tale de vot, duminică, 11 decembrie, de la ora 7 la ora 21. Odata ajuns în secție, vei primi doua buletine de vot. Unul pentru camera deputaților și altul pentru Senat. Comia electorală îți va nota datele din buletin și il va scana pentru a evita votul multiplu.

Urna mobilă

Dacă ai aflat la ce secție votezi, dar nu te poți deplasa spre secția de votare poți solicita urna mobilă. Urna de vot va veni la tine acasă numai în raza secției din județului în care ai fost repartizat.

Votul este secret. Nu uita că este interzis să primeși mită sau să îți vinzi votul.

Candidații din județul tău au fost anunțați pe 11 noiembrie. Lista candidatilor din județul BUCUREȘTI este aici. Rezultatele vor fi aflate duminică la ora 21.00 pe Huff.ro

Exit Poll BUCUREȘTI și rezultate Alegeri Parlamentare

Rezultatele la alegerile parlamentare exit poll și finale vor fi aflate pe huff.ro, duminică la ora 21.00. Află cine este deputat și senator de BUCUREȘTI. Imediat după înciderea urnelor îți vom prezenta cine este deputat și senator în județul și orașul tău. Aceștia te vor reprezenta în Camera Deputaților și Senatorilor 4 ani, în mandatul alegerilor parlamentare 2016-2020.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top