Connect with us
Horoscop de weekend 17- 18 februarie 2018. Acest sfârșit de săptămână vine cu vești bune pentru unele zodii, și cu vești mai puțin bune pentru alți nativi.

Horoscop

Horoscop de weekend 17- 18 februarie 2018. Bucurie pentru unii, tristețe pentru alții. Ce pățesc zodiile în următoarele zile

Horoscop de weekend 17- 18 februarie 2018. Unele zodii se vor bucura de un sfârșit de săptămână liniștit, în timp ce pentru alții, zilele de sâmbătă și duminică vin cu bătăi de cap.

Iată ce surprize au rezervat astrele în aceste două zile.

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă: Banii îți dau bătăi de cap și ai impresia că nu reușești să faci față cheltuielilor. Nu ar strica să fii mai econom și să nu mai arunci cu banii pe tot felul de lucruri de care nu ai nevoie.

Duminică: Vești bune pentru cei singuri, care pot întâlni o persoană cu adevărat specială în a doua parte a zilei. Cheia succesului este să fie cât mai siguri pe ei.

Taur

Sâmbătă: Cei din jurul tău te apreciază azi pentru ceea ce ești și pentru ceea ce știi să faci. Te simți ca peștele în apă și se anunță a fi o zi foarte liniștită pentru tine.

Duminică: O veche cunoștință sau o rudă cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme te poate surprinde cu un telefon. Ești cuprins de o ușoară stare de nostalgie.

Gemeni

Sâmbătă: Meriți și tu o zi de relaxare după o perioadă îndelungată în care ai muncit. Bucură-te de această zi de pauză și nu face nimic solicitant.

Duminică: Culegi rezultatele efortului depus și ești foarte mulțumit de ceea ce ai realizat. Privești în urmă și te încearcă un sentiment de mândrie când vezi unde ai ajuns.

Rac

Sâmbătă: Ești încărcat azi cu o energie pozitivă și dai dovadă de toleranță și de iertare cu unele persoane care ți-au greșit la un moment dat.

Duminică: Te încearcă o stare de plictiseală mai ales spre jumătatea zilei. Poți profita de această zi liberă pentru a te dedica unui proiect pe care l-ai amânat pînă acum.

Leu

Sâmbătă: Nu ar strica să fii astăzi singur cu gândurile tale și să iei o decizie pe care ai amânat-o de ceva vreme, după ce te-ai gândit suficient de bine ce vrei să faci.

Duminică: O discuție în contradictoriu cu un prieten apropiat vine și îți strică prima parte a zilei. Încearcă să iei în considerare și alte păreri, fără să te superi.

Horoscop de weekend 17 – 18 februarie 2018

Fecioară

Sâmbătă: Ai curajul să visezi cu ochii deschiși la ceva deosebit și ești înconjurat de inspirație. Vrei să te apuci de ceva nou și ai încredere deplină în forțele tale.

Duminică: Nimerești într-un anturaj care nu prea se potrivește cu firea ta optimistă. Nu te înconjura azi de persoane care să te deprime și să îți strice starea.

Balanță

Sâmbătă: Ziua de azi vine cu multe motive de bucurie, mai ales din partea persoanei iubite. Vă faceți planuri pentru o escapadă romantică și petreceți timp de calitate împreună.

Duminică: Nu ar trebui să pui la suflet vorbele rele pe care le auzi azi la adresa ta. Sunt doar vorbe izvorâte din invidia unor persoane care nu prea te au la suflet.

Scorpion

Sâmbătă: Azi nu poți sta liniștit. Ai o energie aparte și vrei să faci cât mai multe într-un timp cât mai scurt. Ai grijă să nu te suprasoliciți.

Duminică: Încearcă să ai grijă de sănătatea sa și să te duci la doctor dacă simți că ai unele dureri care nu îți dau pace de ceva vreme.

Săgetător

Sâmbătă: Încearcă să eviți azi discuțiile despre bani, pentru că este un subiect sensibil pentru unele persoane din anturajul tău. Nu vrei să stârnești un conflict.

Duminică: O fostă iubire încearcă să intre în viața ta și îți bulversează puțin viața. Încearcă să nu faci vreun gest pripit.

Horoscop de weekend 17 – 18 februarie 2018

Capricorn

Sâmbătă: Nu le poți avea pe toate, așa că este bine să vezi partea plină a paharului și să te bucuri de ce ai, fără să te deprimi pentru ce nu ai.

Duminică: Primești un ajutor nesperat din partea unei persoane cu care ai avut la un moment dat o relație mai tensionată. Încearcă să dai uitării ce s-a întâmplat în urmă cu mult timp.

Vărsător

Sâmbătă: Ești blocat într-o situație care se întinde de ceva vreme și îți dă bătăi de cap. Poate nu ar mai trebui să te agăți de trecut, ci să privești cu încredere spre viitor.

Duminică: Nu tot ce zboară se mănâncă, așa cum nici toate promisiunile nu se țin. Ai grijă data viitoare în cine îți pui încrederea.

Pești

Sâmbătă: Nu poți purta o discuție concretă astăzi, pentru că nu te faci foarte bine înțeles, iar cei din jur țin să te contrazică în legătură cu orice spui

Duminică: Reușești să enervezi pe toată lumea cu atitudinea ta care pare că se schimbă de la oră la oră. Încearcă să nu te gândești doar la tine, ci și la cei din jur.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top