Connect with us
Ce le-a spus Florin Mircea Buliga, tatăl criminal din Brașov, anchetatorilor. Iată motivul pentru care și-a ucis familia

Știri

Ce le-a spus Florin Mircea Buliga, tatăl criminal din Brașov, anchetatorilor. Iată motivul pentru care și-a ucis familia

Florin Mircea Buliga, un afacerist din Brașov, și-a ucis cu sânge rece familia, apoi a intrat în sediul poliției din Brașov, cu haine pline de sânge, mărturisind crima.

Individul și-a omorât nevasta și pe cei doi copii, un băiat de 13 ani și o fată de 18 ani.

Aflat în arest, el le-a spus anchetatorilor cum a premeditat totul. El a aşteptat ca toţi ai lui să adoarmă şi i-a atacat rând pe rând.

În ultima perioadă, individul mergea la o mănăstire, pentru că, spun apropiaţii,  se simţea apăsat de păcate. Buliga a fost la Mănăstirea Şinca Veche din judeţul Braşov, apoi, după cum spun anchetatorii, ar fi încercat să sinucidă.

Pe corpul său au fost găsite răni. Ulterior, s-a răzbunat pe nevinovaţii din jur, dar le-a spus anchetatorilor că:

“Acum familia lui este bine şi până acum nu era”. “Viaţa este rea” a continuat suspectul şi a făcut mai apoi referire la teoria îngerilor, dar şi la conceptul de expansiune a conştiinţei, conform Stirile Pro TV.

De altfel, surse din anchetă spun că bărbatul era foarte senin la audieri și nu părea să conștientizeze gravitatea faptelor.

”A ajuns acasă undeva la ora 21.00 şi s-a întâmplat după ce s-au culcat, în somn. Mi-a spus că în trecut a avut probleme cu alcoolul şi a participat la întrunirile alcoolicilor anonimi. Mi-a mai spus că ocazional consumă şi droguri-cannabis”, a declarat procurorul de caz.

Individul va fi supus unei expertize psihiatrice.

Ce a scris fata lui Florin Mircea Buliga pe Facebook, înainte să fie ucisă

Vecinii sunt șocați de fapta comisă spun că familia era una înstărită și văzută bine. Florin Mircea Buliga și soția sa conduceau împreună o afacere, un centru de sănătate. El era kinetoterapeut, iar ea contabilă.

Fiica lor, Ioana, era elevă la cel mai bun liceu din Brașov și avea rezultate excepționale.

Ioana a pus pe pagina sa de Facebook, în dreptul ultimei postări vizibile, tânăra apare într-un selfie, îmbrăcată în alb, iar descrirea imaginii este cutremurătoare.

„Show me what I can’t see when the spark in my eyes is gone.” (n.r. Arata-mi ceea ce nu pot vedea, atunci cand sclipirea din ochii mei va disparea)”, este textul scris de ea.

Familia Buliga locuia într-un apartament situat la etajul cinci al unui bloc de pe strada Stejarului, din cartierul braşovean Noua. Bărbatul în vârstă de 43 ani se află în arestul celor de la IPJ Brașov.

Citește și: Tulburător! Ce ar fi făcut „tatăl criminal” din Brașov, înainte de a-și ucide copiii și soția

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top