Connect with us
A început Black Friday la eMag. Prețuri extrem de mici la unele dintre cele mai căutate produse

Economic

A început Black Friday la eMag. Prețuri extrem de mici la unele dintre cele mai căutate produse

Ziua de 13 noiembrie a fost cea mai așteptată zi din an, dacă vorbim despre reduceri. Fenomenul Black Friday a făcut furori încă de la prima apariție. Și azi, ca la edițiile trecute, eMag a venit cu reduceri semnificative la unele dintre cele mai căutate și utilizate produse, motiv pentru care românii au fost pe fază și au comandat numeroase produse chiar la câteva minute după ce a început marele eveniment. Află ce produse au acum stoc indisponibil și ce produse mai sunt încă disponibile.

Ce surprize mai sunt de Black Friday la eMag

După ce anul trecut Black Friday la eMAG a început la ora 07:24, anul acesta retailer-ul a întârziat puțin, dând startul marilor reduceri la 7:37. Cei care au avut aplicația instalată pe telefoane au fost primii care au putut intra în cursa pentru cele mai mari reduceri ale anului.

Ca în fiecare an, românii au fost foarte activi. Drept dovadă, multe produse au ajuns la stoc indisponibil încă din primele minute de la începutul vânătorii de reduceri. Unele dintre reduceri au fost anunțate în ultimele zile, însă cele mai multe au fost păstrate secret. Chiar și așa, românii au fost pe fază și au reușit să comande, în limita stocului disponibil.

Totuși, nu te demoraliza dacă nu ai reușit să furi startul. eMag a anunțat prețuri atractive pentru 4 milioane de produse. Gândește-te la ce ai nevoie, fă-ți o listă, dacă nu ai făcut-o deja, și verifică ce produse mai sunt disponibile în acest moment, la mai bine de o oră de la începerea marelui eveniment.

eMag a pregătit surprize la: produse pentru casă şi mobilier, televizoare, frigidere, telefoane mobile, laptopuri, electrocasnice mari şi mici, băuturi, parfumuri, jocuri şi jucării, produse fashion şi, nu în ultimul rând, produse medicale, măști de protecție sau subtanțe dezinfectante, dar şi teste RT-PCR reduse la jumătate de preț, având în vedere că sunt foarte căutate în această perioadă.

Primele comenzi vor ajunge chiar azi la clienți, în special cele care vor fi ridicate din easybox. Reţeaua de lockere a fost extinsă la peste 850 de unităţi, de trei ori mai mult faţă de Black Friday 2019. În plus, clienții pot achiziționa serviciul Genius vor primi 18 luni de beneficii la preţul de 12 şi un număr nelimitat de livrări pentru un cost lunar de doar 5,5 lei. În plus, cei care au achiziționat acest pachet până vineri vor primi transport gratuit la easybox azi, la toate produsele care pot fi livrate așa, inclusiv ofertele Marketplace.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top