Connect with us
BlackFriday 2020: Catalogul eMAG și alte oferte din vinerea neagră a reducerilor

Știri

BlackFriday 2020: Catalogul eMAG și alte oferte din vinerea neagră a reducerilor

Black Friday 2020 a început pe majoritatea site-urilor, însă cel mai așteptat este cel organizat de eMAG. Al zecelea an în care marele magazin online participă la vinerea neagră a reducerilor din an, cu o două săptămâni mai devreme de evenimentul internațional. HUFF te ține la curent cu ofertele de anul acesta în care magazinele încearcă să adapteze ofertele de reduceri la nivelul încasărilor pe care românii le au.

Black Friday 2020, catalogul eMAG 2020

Zoso primește ca de obicei printre primii catalogul eMAG de Black Friday, bloggerul a publicat o parte din ofertele magazinului, care începe campania de reduceri în jurul orei 6-7 dimineața. Ofertele eMAG sunt aici și catalogul îl poți vedea mai jos.

Magazinul se deschide în jurul orei șase, dar aici ai toate reducerile de Black Friday 2020 de la eMAG. Dacă nu vrei să vezi catalogul poți să sari direct la oferte aici.

Enel are oferte în vinerea neagră

Unul din furnizorii de energie electrică și gaze naturale s-a înscris în maratonul reducerilor de anul acesta. Enel vine cu următoarele oferte.

Ai cel mai mic preț al anului* pe 13 noiembrie de la 00:01 până la 06:00! Iar tu, pentru că ești client Enel, afli înaintea tuturor care sunt cele mai bune oferte.

Doar 0,060 de lei per kWh, fără abonament – plătești cât consumi**, la gaze naturale, pentru clienții persoane fizice care solicită produsul Enel Gaz Simplu Salut BF1.

Oferta este dedicată clienților rezidențiali care își încheie acum primul contract de gaze naturale cu Enel, dar și celor care solicită schimbare de titular.

După ora 06:00 a zilei de 13 noiembrie, ai cea de-a doua cea mai bună ofertă de Black Friday, pentru că promoția continuă până pe 15 noiembrie la miezul nopții.

Fashion Days

Dacă vrei să-ți reînoiești garderoba Fashion Days continuă Black Friday, pe 13 noiembrie fiind ultima zi de reduceri la branduri de top. Oferta magazinului aici.

Articolul se va actualiza dimineață.

Știri pe subiect

eMAG Black Friday 2020 Catalog. Cea mai mare reducere de 75%

La ce oră începe Black Friday pe eMAG, cel.ro sau Altex. Orarul fiecărui magazin online

Black Friday și frenezia cumpărăturilor. Cum a început totul și ce reprezintă negrul și roșul din reclame

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top